Black Friday 2016 Telekom si Germanos – reducerile bune

Black Friday 2016 Telekom si Germanos a inceput deja, reducerile pentru cele doua magazine fiind deja disponibile in cadrul magazinelor online.

Black Friday 2016 Telekom si Germanos a inceput deja in aceasta pagina si in aceasta pagina, ambele magazine online avand reduceri substantiale la foarte multe produse. Cei de la Telekom au terminale iPhone de la 1 LEU, in timp ce Germanos le are cu pana la 55% reducere in momentul de fata, promotiile fiind foarte bune in ambele cazuri.

Telekom anuntase inca din cursul acestei zile faptul ca va oferi reduceri de Black Friday 2016 prin intermedul propriului magazin online, dar si prin intermediul Germanos sau Clickshop. Acum toate aceste promotii sunt disponibile in cadrul campaniei Black Friday 2016 Telekom si Germanos de care poate beneficia toata lumea pana in data de 20 noiembrie.

Black Friday 2016 Telekom si Germanos ne aduc reduceri la telefoane mobile, tablete, abonamente, accesorii, diverse alte gadget-uri, televizoare si multe altele. Ambele magazine sunt detinute de catre cei de la Telekom, iar impreuna cu Clickshop.ro fac un trio de magazin oneline pe care cei de la Telekom le controleaza in totalitate in Romania.

Black Friday 2016 Telekom si Germanos – reducerile cele mai bune

Acestea fiind spuse, toate reducerile disponibile in cadrul Black Friday 2016 Telekom si Germanos  sunt disponibile in aceasta pagina incepand din acest moment. Pana pe 20 noiembrie la ora 23:59 va puteti bucura de tot ceea ce au de oferit magazinele, asa ca va recomand sa va grabiti in a cumpara tot ceea ce va intereseaza.

UPDATE: Se pare ca Telekom a decis sa amane lansarea deocamdata, dar Germanos are ofertele pregatite.

black-friday-2016-telekom-germanos-reduceri