iPhone 7 Black Friday 2016 – iata reducerile

iPhone 7 Black Friday 2016 ne permite sa cumparam noul smartphone Apple la reducere de la eMAG si alte magazine online, iPhone 7 Plus nefiind in stoc.

iPhone 7 Black Friday 2016 vine, din pacate, cu destul de multe dezamagiri, deoarece reducerile oferite nu sunt pe masura asteptarilor multor fani ai companiei Apple. Desi v-am spus acum cateva saptamani va veti putea cumpara iPhone 7 de Black Friday 2016 la preturi de maxim 3000 LEI, iata ca acest lucru nu s-a intamplat in final, magazinele “tinand de preturi”.

Cele mai bune reduceri pe care le-am vazut pana acum pentru iPhone 7 Black Friday 2016 au fost la eMAG, in aceasta pagina, restul magazinelor avand reduceri apropiate sau mai proaste. Cererea foarte mare pentru iPhone 7 este de vina pentru lipsa reducerilor substantiale de Black Friday 2016, iar acest lucru a motivat magazinele sa nu ofere reduceri foarte mari.

Pentru iPhone 7 Black Friday 2016 am vazut reduceri de maxim 450 de LEI fata de pretul debaza, iar asta in aceasta pagina, dar mai mult de atat nu am vazut nici la operatori. Din pacate, se pare ca Apple nu a dorit sa ofere reduceri foarte mari la terminalele iPhone 7 cu ocazia Black Friday 2016 si nu prea putem face mare lucru pentru a schimba situatia aceasta.

iPhone 7 Black Friday 2016 – iata reducerile

Daca totusi au existat reduceri iPhone 7 Black Friday 2016, in cazul iPhone 7 Plus nu putem vorbi despre vreo reducere oferita de catre vreun magazin online. iPhone 7 Plus a fost, de altfel, scos din oferta magazinelor online pentru a nu fi vandut la reducere din cauza cererii foarte mari care exista pentru el in momentul de fata, asa ca nu sperati la vreo schimbare.

Ziua nu s-a terminat inca, deci s-ar putea sa vedem totusi reduceri iPhone 7 Black Friday 2016 pana la sfarsitul zilei, insa nu va pot confirma daca ele vor fi, sau ce valoare vor avea. In orice situatie, daca vor exista reduceri iPhone 7 Black Friday 2016, le veti gasi pe toate pe iDevice.ro pana la sfarsitul zilei, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere.

iphone-7-black-friday-2016-reduceri

3 COMENTARII