Asa ajunge un Mos Craciun modern la copiii din lumea intreaga

Cu aproape 2 miliarde de copiii in lumea intreaga, Mos Craciun are o munca din ce in ce mai grea sa ajunga la toti dintre ei pentru a le aduce acele cadouri mult asteptate de Craciun. Daca pana acum Mos Craciun folosea o sanie trasa de reni, in 2016 el poate trece cu usurinta la una care se conduce singura si ajunge mai usor la destinatie.

Daca avem masini autonome care se pot ghida singure pe drumurile din intreaga lume, atunci si Mos Craciun poate avea o sanie autonoma care sa-l duca la fiecare copil in parte, sau cel putin acesta ar trebui sa fie cazul cu un Mos Craciun modern.

moc-craciun-modern

Articolul precedentiPhone 8 – incarcare wireless confirmata de partenerii Apple
Articolul următorCe a discutat Tim Cook cu Donald Trump ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.