TravelersBox permite alimentarea conturilor iTunes sau PayPal din aeroport

TravelersBox este o retea de automate existente in aeroporturile din diverse tari de pe glob, iar in 7 dintre ele vizitatorii vor putea alimenta conturi iTunes, sau Paypal, printre altele. Ideea din spatele automatelor TravelersBox este de a le permite pasagerilor curselor aeriene sa scape de monedele si bancnotele din tara pe care o parasesc, fara a le tine uitate prin sertare.

Daca ati calatorit in afara Romaniei, atunci sigur ati ramas la intoarcere cu diverse monede care sunt greu de schimbat in Romania, multe dintre ele ramanand uitate prin servtare. Pentru a evita situatiile in care ramaneti cu bani straini necheltuiti, TravelersBox va ajuta sa alimentati conturi iTunes, paypal, sa donati banii in scopuri caritabile, sau sa ii transformati in vouchere Starbucks, etc.

Desi este perceput un comision de 7% pentru fiecare tranzactie, este oricum preferabil sa transferati 93% dintr-o suma in iTunes sau Paypal, decat sa ramaneti cu 100% in sertar. Automatele pot fi utilizate de catre orice persoane, iar valuta acceptata poate fi de hartie sau metal, insa in concordanta cu moneda oficiala a tarii in care se face alimentarea.

In momentul de fata automatele TravelersBox din Canada, Filipine, Georgia, Italia, Israel, Japonia, si Turcia pot fi utilizate cu iTunes sau Paypal, altele din Hong Kong, Australia, India, Indonezia sau Malaesia urmand a permite acelasi lucru in viitor, dar cel mai probabil cu sume minime care trebuie introduse pentru alimentare.

In Romania e greu de spus daca asemenea automate vor ajunge, dar in Europa le puteti gasi in Italia sau Turcia, ori Georgia daca ajungeti pe acolo.

travelersbox-automat-alimentare-itunes-paypal