Asa transformi iPhone 5S in iPhone 7 mini

Un fan inrait al iPhone 5S s-a gandit ca a cumpara un iPhone 7 nu este o idee buna, avand in vedere ca nu doreste un ecran mare, asa ca s-a gandit sa-si transforme vechiul produs in cel nou. Navigand prin website-ul AliExpress, el a gasit acolo o carcasa care ii permite sa transforme un iPhone 5S intr-un iPhone 7 cu putina indemanare, lucru care l-a si facut.

Per total, transformarea a durat nu mai putin de 3 ore, deci este nevoie de ceva timp pentru a face o schimbare atat de mare pentru iPhone 5S. In ciuda acestui lucru, cu uneltele potrivite si carcasa perfecta, un iPhone 5S poate fi transformat intr-un iPhone 7, la exterior, astfel incat de la distanta sa pacaleasca pe aproape orice persoana care il vede in mana cuiva.

Aceasta transformare de imagine a iPhone 5S vine totusi si cu unele compromisuri, mai exact o scadere a semnalului ci 15 – 20%, ecranul vechi nepotrivindu-se chiar atat de perfect pe carcasa, din punct de vedere estetic. In afara acestor lucruri, restul butoanelor functioneaza fara probleme, deci teoretic oricine ar dori o asemenea schimbare, se poate bucura fara probleme de ea.

Cu carcasa din aceasta pagina a fost transformat iPhone 5S in iPhone 7 mini, ea avand un pret minim de 43 de dolari.

“Overall impressions: • It’s sexy • The quality of this Chinese piece of aluminum is impressive. Seems like they just use the same aluminum that goes for 7. Compared it to original iPhone 7 and it’s probably in halftone to brown. Buttons and sensors work perfectly. • The antenna reception is 15-20% worse. That is the issue. • Noticeable lack of 2.5D glass rounding.”

iphone-5s-transforma-iphone-7

iphone-5s-transforma-iphone-7-1