HTC 11 teaser anunta o prezentare in 20 martie

HTC 11 ar trebui sa fie urmatorul smartphone premium al companiei HTC, iar conform unui teaser publicat in cursul zilei de ieri, el ar trebui sa fie prezentat pe 20 martie. Puteti vedea mai jos teaserul publicat de catre cei de la HTC pe conturile sale de socializare, unii speculand ca ar fo vorba despre un anunt pentru prezentarea HTC 11 in cadrul unei conferinte.

Asocierea dintre teaser si HTC 11 este facuta in baza faptului ca taiwanezii prezentau in mod traditional noi smartphone-uri premium in luna aprilie. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe 30 martie, exista posibilitatea ca HTC 11 sa isi faca aparitia mai devreme pentru a atrage atentia lumii intregi spre produs.

Pana acum nu au aparut imagini cu HTC 11, ci doar unele informatii privind posibilele specificatii tehnice pe care produsul le-ar putea avea in momentul lansarii. In lipsa informatiilor privind existenta si lansare HTC 11, este greu de spus daca acest teaser are intr-adevar la baza dorinta HTC de a prezenta noul smartphone pe 20 martie.

HTC Ultra a fost prezentat in doua versiuni acum cateva saptamani, asa ca HTC 11 va urma doua terminale care n-au fost chiar atat de impresionante. Daca HTC 11 va fi prezentat, sau nu, vom afla pana pe 20 martie, insa este putin probabil ca un smartphone atat de important sa fie lansat acum fara ca informatii despre el sa apara inainte.

htc 11 teaser 20 martie