iOS 11 aduce o ieftinire a stocarii iCloud

iOS 11 vine nu doar cu functii noi pentru sistemul de operare al companiei Apple, ci si cu modificari pentru pretul platit pentru spatiul de stocare iCloud. Mai exact, incepand de astazi compania Apple a dublat spatiul de stocare iCloud maxim pe care utilizatorii il pot avea in iOS 11, acesta ajungand la 2 mai putin de 2 TB.

Da, ati citit bine, compania Apple ne permite sa cumparam 2 TB de spatiu de stocare in iCloud incepand cu iOS 11, iar el costa numai 10 dolari pe luna. Practic, Apple a dublat spatiul de stocare iCloud oferit in vechea optiune care costa 10 dolari, acum spatiul pentru iCloud in iOS 11 crescand de la 1 TB, la 2 TB, fara ca pretul sa fie afectat.

Celelalte doua optiuni de stocare pentru iCloud raman neschimbate in iOS 11, astfel ca vom plati 1 dolar pentru 50 GB de spatiu de stocare si 3 dolari pentru 200 GB de spatiu de stocare. Indiferent ce plan alegeti pentru stocarea iCloud, compania Apple ne ofera in iOS 11, sau iOS 10, cele mai ieftine optiuni pentru a putea face backup pentru datele noastre.

Din pacate compania Apple nu a crescut si spatiul de stocare minim pentru iCloud, acesta ramanand in iOS 11 la 5 GB, desi Apple vinde iPhone-uri cu spatiu dublu de stocare inca din toamna.

iOS 11 pret stocare iCloud

7 COMENTARII

  1. O intrebare:
    Cum dezactivez funcţia “AUTENTIFICARE CU DOI FACTORI” din contul iCloud? Fara întrebări de securitate. De ce vreau asta? In caz de nu îmi găsesc telefonul sau îmi este furat aceasta funcţie îmi trimite o parola pe telefon la care sunt obligat sa introduc acea parola in Mac/Pc-ul. Si nu am acces pentru ca nu voi avea acces la parola din telefon cat timp nu îl am.