Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – functia ascunsa din Control Center

iOS 11 – functia ascunsa din Control Center

iOS 11 are multe noutati pentru Control Center, iar printre ele se numara si una care ne permite sa facem inregistrari ale actiunilor pe care le intreprindem pe ecranele iPhone sau iPad. Functia se numeste Screen Recording si spun ca este “ascunsa”, deoarece ea este vizibila doar in meniul de controlare a toggle-urilor Control Center din iOS 11.

In acel meniu, aceasta functie pentru Screen Recording este chiar ultima din intreaga lista pusa de catre Apple in iOS 11, asa ca nu foarte multi o vor descoperi chiar usor. Totusi, dupa plasarea sa in Control Center, putem face inregistrari ale ecranelor folosind Screen recording in iOS 11, aceste inregistrari fiind salvate in libraria foto/video a terminalelor.

Cu aceasta functie implementata de catre compania Apple putem inregistra in iOS 11 tot ceea ce facem pe terminalele noastre fara a mai fi nevoiti sa folosim aplicatii terte. Inregistrarea cu Screen Recording in iOS 11 se face la rezolutia nativa a iPhone, sau iPad, deci si dimensiunea clipurilor video va fi in concordanta cu aceasta.

iOS 11 inregistrare ecran iPhone iPad

 • Srb Srb

  dupa cum ziceam, apple a prezentat in mare OS’urile. acuma vin the little things

 • Srb Srb

  Imi place cum Apple ne lasa surprize pe care sa le gasim si noi si nu prezinta chiar tot in cadrul eveentului

 • foarte utila

 • amfetamin

  Pfoai,de când aștept asta! Mai ales ca fără jail nu prea exista “aplicații terțe” care sa funcționeze.

 • Costel

  Asa da, functii ascunse, sa nu le gaseasca toti taranii