Windows 10 – Functii pe care le vei Dori pe Mac

Windows 10 va avea noi functii in Fall Creators Update pe care utilizatorii de Mac-uri vor dori cu siguranta sa le aiba disponibile de la Apple.

Windows 10 va avea arte de o actualizare majora in aceasta toamna numita Fall Creators Update, aceasta fiind gandita pentru a creste utilitatea calculatoarelor noastre. Vorbim despre un update major pe care compania Microsoft intentioneaza sa il ofere pentru Windows 10, iar astazi aflam cateva dintre noutatile importante pe care Fall Creators Update le are deja incluse si le va oferi pentru toata lumea incepand din toamna.

Windows 10 are pentru inceput disponibile noi functii pentru asistentul personal Cortana, acesta putand face mult mai multe cautari pe web decat informatii despre vreme. macOS are deja asta pentru Siri, iar aici Windows 10 nu va oferi ceva in plus fata de macOS, insa asistentul personal din sistemul de operare al celor de la Microsoft ajunge din urma ceea ce ofera Apple si va avea inclusiv un meniu lateral dedicat.

Windows 10 are totusi ceva in plus pentru Cortana in comparatie cu macOS, iar aici vorbim despre posibilitatea de a bloca, deloga, reporni sau inchide calculataorele. O simpla comanda vocala rostita pentru Windows 10 va inchide automat calculatorul nostru, iar aici vorbim despre ceva ce cu siguranta se va dovedi util in noptile tarzii cand stati in pat si va uitati la ceva pe calculator, dar va este lene sa va ridicati pentru a-l inchide.

Windows 10 – Functii pe care le vei dori pe Mac

Windows 10 va avea si functia despre care v-am vorbit anterior cand v-am spus ca va permite interconectarea de smartphone-uri pentru a partaja diverse tipuri de continut. macOS are deja ceva similar, dar exclusiv pentru iPhone, insa Windows 10 ofera totul si pentru terminalele Android, la care Apple ar trebui sa se gandeasca daca vrea sa-si creasca vanzarile de Mac-uri dincolo de propria baza de clienti.

Windows 10 vine si cu o schimbare foarte utila in ceea ce priveste logarea in sistem, deoarece Microsoft elimina in sfarsit necesitatea de a face asta cand aplicam actualizari pentru sistemul de operare. Windows 10 poate fi deasemenea setat sa nu mai ceara parola de logare in sistem cand repornim manual calculatorul, asa ca putem avea parte de o experienta de utilizare mult mai simpla si mai buna in calculataorele noastre, fara a introduce de prea multe ori parolele.

Windows 10 Fall Creators Update este o actualizare foarte importanta pentru compania americana si cu siguranta va exista multa lume interesata sa o instaleze. Este bine de vazut ce ofera Windows 10 in comapratie cu macOS, iar de aici compania Apple poate invata cate ceva pentru a oferi noi functii pentru utilizatorii care-i cumpara si folosesc Mac-urile in lumea intreaga.

Windows 10 functii dori mac

8 COMENTARII

  1. Interesanta comanda vocala pt a inchide sistemul. si de a-l reporni
    Probabil va veni si pe mac anul viitor sau cine stie, in toamna cand vor lansa high sierra va fi o mica noutate

  2. Posibilitatea de a bloca, deloga, reporni sau inchide calculataorele este o foarte buna idee, ar fi minunata pe macOS.
    Partea cu a nu mai cere parola dupa ce faci update sau dai restart manual este un risc de securitate, conditia ca sa fie ok este ca update-urile pe windows sa nu dureze mult

  3. interesant…pacat ca toate update-urile vin netestate, cu probleme in stilul mediocru Nadella. lucrez zilnic la birou cu windows 10 si is satul de calitatea jalnica pe care o are…