AKTA Mobil anunta Preturile pentru Telefonia Mobila

AKTA Mobil este cel mai noi operator de telefonie mobila de pe piata din Romania, el lansandu-si oferta de preturi pentru abonamente astazi.

AKTA Mobil pare sa fie denumirea celui de-al patrulea operator de telefonie mobila din Romania, acesta publicandu-si astazi oferta publica pentru clientii dornici sa-i foloseasca serviciile. Va spuneam dimineata ca AKTA Mobil este parte a companiei AKTA si ca initiativa sa vine ca o tentativa de a concura cu Digi Mobil pe piata de telefonie mobila, insa realitatea este totusi putin diferita fata de ceea ce credeam ca va fi.

AKTA Mobil a anuntat ca are un singur abonament de baza care are pretul de doar 2 euro, insa se pare ca el nu are minute sau internet incluse, iar acestea trebuie cumparate separat. AKTA Mobil vinde optiuni pentru abonamentul de baza, acestea avand preturi cuprinse intre 2 si 5 euro, iar in comparatie cu ceea ce are Digi Mobil, ele sunt cu mult prea scumpe pentru a fi luate in considerare de catre cineva.

AKTA Mobil permite activarea la abonamentul de baza a 3 optiuni care au minute si internet mobil. Pentru 60 de minute nationale, cei de la AKTA Mobil cer 2 euro pe luna, 4 euro pentru 60 de minute internationale in UE Fix, cu SUA si Canada pe Mobil, iar in final avem un cost de 5 euro pe luna pentru 500 MB de trafic de internet mobil, deci vorbim despre costuri foarte mari ale operatorului de telefonie mobila.

AKTA Mobil anunta preturile pentru telefonia mobila

akta mobil preturile telefonia mobila

AKTA Mobil parea a fi un jucator cu potential de a deveni important, insa in baza tarifelor anuntate acum, se pare ca sperantele au fost in zadar. V-am spus deja ca AKTA Mobil este un MNVO, adica un operator virtual de telefonie mobila care a inchiriat servicii ale Telekom pe care le revinde sub brand propriu, insa la preturi care sunt mai mari chiar decat cele percepute de catre cei de la Telekom.

AKTA Mobil nu are servicii mai ieftine decat vreun operator de telefonie mobila din Romania, dar probabil ca lucrurile sunt abia la inceput si ofertele se vor schimba. AKTA Mobil trebuia sa anunte oficial oferta sa abia pe data de 15 august, insa a facut-o cu o saptamana inainte, asa ca poate vom vedea si peste o saptamana alte oferte pentru abonamente, altfel ceea ce au anuntat acum este dezamagitor.

AKTA Mobil ar trebui sa aiba serviciile incluse si in pachetele de servicii pe care AKTA le vinde, adica internet fix, telefonie fixa si televiziune prin cablu. Combinand toate acestea, cei de la AKTA ar putea oferi serviciile AKTA Mobil la preturi mult mai accesibile, insa ramane de vazut daca acest lucru se va intampla si cat ar putea dura pana cand preturile oferite vor fi mai mici decat cele de acum.