Prima Pagina iOS 11 iOS 11 beta 6 vs iOS 10.3.3 – comparatia performantelor

iOS 11 beta 6 vs iOS 10.3.3 – comparatia performantelor

iOS 11 beta 6 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, de noaptea trecuta dezvoltatorii si utilizatorii putand instala actualizarea sistemului de operare. Din pacate, iOS 11 beta 6 nu este chiar cea mai buna versiune beta lansata vreodata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, asa ca trebuie sa aveti grija.

Era de asteptat ca iOS 11 beta 6 sa nu functioneze fara probleme pe iPhone sau iPad, iar acest lucru se dovedeste a fi adevarat, dupa cum puteti vedea. Performante iOS 11 beta 6 in comparatie cu cele ale iOS 10.3.3 sunt proaste, multe blocaje existand in utilizarea zilnica a terminalelor iPhone sau iPad cu noua versiune a sistemului de operare.

Pentru iPhone 5S vorbim despre un regres serios in performante pe iOS 11 beta 6 in comapratie cu iOS 10.3.3, asa ca daca va ganditi sa faceti instalarea, stiti ce va asteapta. iPhone 5S va avea iOS 11 ca ultima versiune majora pentru care Apple ii va mai oferi actualizari, asa ca este normal ca performantele sale sa nu fie chiar dintre cele mai bune.

Desigur ca daca iOS 11 beta 6 are performante slabe pe iPhone 5S acum, asta nu inseamna ca in versiunea finala lucrurile vor sta la fel, compania Apple putand modifica performantele pana atunci. In general primele versiuni beta ale unui sistem de operare ofera cele mai proaste performante, insa lucrurile se schimba pana in momentul lansarii versiunii finale, iar acelasi lucru se va intampla cu iOS 11.

 • sultanu’ dragostei

  I7 clar moare cu 10.3.3

 • Alex S.

  Is curios ce o sa faca jefurile astea ca au vandut anu asta o gramada de iphone6 daca nu ma insel …
  O sa zica ca-s depasite !? Sau cum o sa faca !?

 • Hector

  Am iPhone 6 si asta e cea mai buna si stabila versiune de iOS 11…merge aproximativ la fel cu 10.3.3…

 • Ionut Catalin

  Iti omoara telefonul ios11 😐 Prea ciudat

 • Vlaad Paul Vasc

  adica ?

 • Ionut Catalin

  Adica e diferenta mare … intre 10 si 11 , nu ma asteptam sa omoara un 6s care e Un smartphone ok…
  deja ma gandesc sa nu imi mai fac update la i7 😂 Sa il las cu 10.3.3

 • Sturzu petru adrian

  Salutare! Țin sa spun ca am instalat aceasta versiune pe iPhone 7. Merge foarte bine! Nu știu ce reclamații sunt pe celalalte generații de iPhone. Încă sunt in testare și verific. Momentan totul decurge bine.

 • Jianu Florin

  Salut si eu am instalat beta 5 pe Iphone 7 totul e ok, singura problema care am vazuto este la sunet cand primesc mai multe e-mailuri de pe mai multe conturi odata in rest totul e ok, la baterie nu vad mari diferente, astept beta 6 sa vedem cand o sa-i dea drumu

 • Vlaad Paul Vasc

  Merge bine iOS 11 pe 6s cel puțin mie îmi merge perfect , mai agata uneori da e normal pentru un beta !!!