iPhone X vs Galaxy S8 vs Pixel 2 – Durata de Incarcare a Bateriei

iPhone X, Samsung Galaxy S8 si Google Pixel 2 au sistemele de incarcare rapida comparate intr-un clip video care ne arata daca este mai rapid telefonul Apple.

iPhone X, Samsung Galaxy S8 si Google Pixel 2 sunt comparate pentru a ni se arata cat dureaza incarcarea bateriei pentru fiecare dintre cele trei telefoane premium. Vorbim despre un iPhone X care are o baterie cu capacitate de 2716 mAh, un Samsung Galaxy S8 cu o baterie de 3000 mAh si un Google Pixel 2 cu o baterie de 2700 mAh.

Toate cele trei telefoane au incarcare rapida implementata de catre compania Apple, insa doar cei de la Apple nu ofera un incarcator rapid in pachetul telefonului. iPhone X ofera incarcare rapida pana la 50% in 30 de minute, fiind si cel mai rapid in comparatie cu Samsung Galaxy S8, sau Google Pixel 2, telefonul coreenilor fiind ultimul aici.

Din pacate, din acest punct iPhone X merge cu incarcarea standard, astfel ca este intrecut de Samsung Galaxy S8 si Google Pixel 2, care finalizeaza incarcarea completa a bateriei mai repede. Samsung Galaxy S8 are nevoie de o ora si 40 de minute pentru incarcare completa, Google Pixel 2 de 1 ora si 50 de minute, iar iPhone X are nevoie de o ora si 57 de minute.

iPhone X este telefonul care se incarca cel mai repede dintre toate pana la 50%, asa cum a si promis Apple, insa per total este mai incet decat Samsung Galaxy S8 si Google Pixel 2, dar nu cu foarte mult. Pentru iPhone X este nevoie de acest cablu si acest incarcator pentru a se face incarcarea rapida.