Samsung Galaxy S9. Arma Secreta Impotriva Face ID din iPhone X!

Samsung Galaxy S9 are anuntata in mod oficial functia pe care compania Samsung a pregatit-o pentru a combate Face ID din iPhone X incepand cu anul viitor.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat de catre compania Samsung cu o schimbare esentiala pentru a-i oferi telefonului o sansa impotriva iPhone X si a sistemului Face ID integrat chiar de anul acesta. S-a spus in cateva randuri ca Samsung Galaxy S9 va avea o camera 3D frontala pentru a ataca Face ID din iPhone X, insa in realitate se pare ca exista o cu totul alta modificare pregatita de catre coreeni pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa vina cu un iris scanner complet nou pentru a putea ataca Face ID, noua componenta urmand a recunoaste cu o exactitate mai mare irisul ochilor utilizatorilor telefoanelor. Conform celor care lucreaza la Samsung Galaxy S9, noul iris scanner va avea o camera de 3 megapixeli in locul celei de 2 megapixeli, o crestere substantiala care are menirea de a face recunoasterea mai exacta.

Multumita acestui nou iris scanner imbunatatit, Samsung Galaxy S9 va avea un sistem de recunoastere biometrica superior celor oferite in seria Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 anul acesta. Samsung Galaxy S9 va putea recunoaste utilizatorii chiar si cand poarta ochelari de vedere, sau in intuneric, aici Face ID avand un avantaj major in fata sistemului creat de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S9. Arma Secreta Impotriva Face ID din iPhone X!

Samsung Galaxy S9 va beneficia deasemenea si de un software care va reduce timpul de recunoastere a utilizatorului, insa aici nu va fi nevoie de o schimbare foarte mare pentru ca si Face ID este incet. Software-ul va folosi totusi inteligenta artificiala pentru a oferi securitate sporita pentru utilizatorii Samsung Galaxy S9 care se bazeaza pe scanarea irisului pentru plati mobile si nu numai.

““Galaxy S9’s iris scanner will have an improved camera lens and functions to make it better to recognize the eyes of users. The iris camera lens will be improved to 3 megapixels from 2 megapixels of Galaxy S8 and Galaxy Note 8 to capture clearer images. The scanner will better recognize users’ irises even when they wear eyeglasses, move their eyeballs or are in a too dark or too light environment.”

Samsung Galaxy S9 are confirmate aceste schimbari chiar de catre compania Samsung, ea furnizand presei din Coreea de Sud informatii despre noul telefon inainte ca el sa fie lansat oficial pe pietele globale. Practic, stim sigur ca Samsung Galaxy S9 va veni cu un iris scanner imbunatatit pentru a ataca mai bine Face ID, insa lumea asteapta acum recunoastere faciala, nu a ochilor, ceva ce avem de ceva timp.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial de catre compania Samsung in cursul primaverii anului 2018, dar deocamdata nu se stie sigur cand ar urma sa se intample acest lucru. Indiferent ce data va fi aleasa pentru prezentarea Samsung Galaxy S9, este cat se poate de clar ca telefonul va veni totusi cu schimbari majore pentru utilizatori din partea companiei coreene, iar acesta este un lucru bun.

Samsung Galaxy S9 arma secreta iphone x

74 COMENTARII

  1. “insa lumea asteapta acum recunoastere faciala, nu a ochilor, ceva ce avem de ceva timp.”

    Nu știm ce așteaptă lumea acum (între cele două metode de recunoaștere), așadar nu putem face astfel de afirmații.
    Cu siguranță că lumea așteaptă un sistem de securitate biometrică de calitate, care să nu fie păcălit de frați gemeni, de rude, de măști rudimentare, și așa mai departe.

    Deocamdată, Samsung excelează când este vorba de securitatea biometrică, în timp ce Apple nu.

  2. Nice try
    Facial recon e pa pa cu o poza
    Iris nu prea merge in lumina
    Senzor de ampr imbecil pozitionat fata de touchid din iphone 8 etc
    Multe si toate proaste asa este Samsung

  3. Decât să ai Face ID nesigur, mai bine aprinzi lumina să îți scanezi irisul și să fie ultra sigur. Nu de alta, dar dacă îți vin în vizită niște rude îndepărtate, ai șanse uriașe să îți umble copiii lor în smartphone.

  4. E f sigur faceId Nimeni nu a putut sa imi deblocheze ipX
    Daca asta nu e sigur inseamna ca la tine cuvantul sigur inseamna de fapt antonimul lui. Lasa youtubul,tu ai de toate pe youtube
    Tu esti pe dos
    Note 5 stai culcat ca nu contezi

  5. Păi îți arăt printre vorbele tale ce tâmpenii scrii. Tu doar așa poți înțelege, că altfel nu te duce capul.

  6. Nu ți-a deblocat nimeni iPhone-ul deocamdată, pentru că nimeni nu e așa urât ca tine. Încearcă să îl deblochezi cu poza lui Victor Ciorbea, sau cu poza lui Shrek, și scrie-ne impresiile tale.

  7. Ai testat cumva tehnologia? Nu cumva ar trebui mai intai sa o vedem si dupasa ne dam cu parerea daca e buna sau nu? Cand erau zvonuri ca Applr aduce amprenta in ecran, nu mai zicea nimeni ca va functiona prrost..

  8. Ca sa incerce să-i deblocheze cineva telefonul, in primul rând ar trebui sa fie o persoană in lumea reala care sa interactioneze cu el.

  9. Cosmin a scris:
    “Synaptics unveils in-display fingerprint scanner, hints that Samsung Galaxy S9/S9+ will have it””

    deci dovedit ca prrostul cu sperante este altul, alaturi de prietenii lui cu acelasi IQ sub 80 Viorica Georgica si VPica

  10. eu le-am explicat ca nu au cum sa vina cu asa ceva in S9…pt ca ar avea probleme mari cu stocurile…am inteles ca pe bucata, e f greu de implementat…deci doar pt Note 9 care se vinde in mult mai putine bucati pot sa o puna..
    Bine la cum e samsung, pot sa o bage sa mearga prrost ca doar e samsung..vor sa fie primii cu ceva, nu neaparat sa fie primii cu ceva ce merge f bine si este si intuitiv

  11. aoleu…sper sa nu fie chiar atat de “intuitiv si simplu”
    am inteles ca e vorba de o problema cu luminozitatea din acea zona…
    deci in cluburi nu, vara nu, iarna nu….pai asta inseamna sa arunci cu banii in R&D si sa iasa un kkt…

  12. In primul rand vb numai aberații, au decât senzor de amprenta și scaner Iris, nu scanare facila
    Dacă te ai fi informat serios ai fi știut faptul ca Samsung o sa se axeze pe scaner Iris mai mult (a declarat oficial) și scaner de amprenta în display (colaborează in acest moment cu 3 firme) , nu pe face iD
    Vb de problemele Samsung cu scanerul de amprente și scaner Iris care într-adevăr au avut probleme, dar Face ID are probleme cu carul : păcălit de gemeni, de masti, de persoane cu trăsături asemănătoare, slab securizat

  13. Poate tu nu ai întâlnit aceasta situație, ca de nu ai parte de “calitatea” Apple, dar alții au întâmpinat asa ceva
    Ți ai luat pastilele?

  14. Ce crezi ca eu nu te pot înjura, ți ai propus sa ii iei locul tronlului no 1 de aici? Sa știi ca au mai fost și alții, dar au dispărut… Măcar atât sa poți și tu dacă despre la informare despre Apple și android ești praf

  15. Bine Nostradamus, sa ne mai spui despre următoarele viziuni din viitor pentru S10 și S11 ca deja știi ca scanerul de amprente in display Samsung merge prost, viziunea funcționarii Face ID Apple ai ratat-o (intenționat) ???

  16. Vezi ca astazi Synaptics tocmai a anuntat ca deja a pornit mass production de senzor de amprenta sub display. Mai mult au precizat ca au derulat productia de masa alaturi de unul din cei top 5 OEM care folosesc oled infinity display. Stirea full pe Sammibile. S-ar putea ca S9 sa ne dea o surpriza placuta.

  17. “The new Synaptics Clear ID optical fingerprint sensors deliver one-touch high-resolution scanning through full cover glass and enable sleek, button-free, bezel-free infinity displays
    Consumers prefer fingerprint authentication on the front of the phone, and with the industry quickly shifting to bezel-free OLED infinity displays, the natural placement of the fingerprint sensor is in the display itself,” said Kevin Barber, senior vice president and general manager, Mobile Division, Synaptics. “Synaptics’ Clear ID fingerprint sensors are faster, more convenient, and more secure than alternative biometrics, and this optical technology represents a major innovation shift and opportunity for the smartphone market.”

  18. nope, S9 clar nu vine la CES 2018 UNDE acolo va fi prezentat acest model
    S9 se stie ca este anuntat la MWC Februarie
    lumea spune ca s-ar putea sa fie Oppo vivo etc sau poate galaxy X ?!
    Daca va fi vorba de galaxy X atunci sa va asteptati la 1500-2000€

  19. Tu te-ai blocat pe aceeași piesa cu FaceID…dacă era așa prost cum zici tu, era plin internet-ul de plângeri. Singurul care se plânge ca nu merge bine FaceID ești tu, asta fără a deține un iPhone X măcar.

  20. In primul rand eu nu ma m blocat pe nimic…. Sincer am spus ceva neadevărat?
    Bine ca tocmai pe mine mai atenționat, mai ales ca mulți de aici care comentează de senzorul de amprente și Iris scaner Samsung au deținut S5, S6 și N8 la greu, de aia își dau cu părerea
    Înainte de a ma mai atenționa cu ceva îți sugerez sa îți largesti raza de acțiune, ca dacă nu ți o lărgesc eu punându ti comentariile cu pricina în fata…. Măcar eu ma informez și testez produse Apple spre deosebire de alții care nici măcar nu au deținut produse android sau nici măcar nu se sinchisesc sa verifice ceva, vrei exemple?

  21. Nu, merge foarte bine, de ce întrebi?
    Nu mi sa întâmplat niciodata am fost mai norocos, dar sorei mele cu i6 i sa întâmplat

  22. Ești un troll trist, dar asta fac trolli, aduc comentarii jalnice și lipsite de orice urma de logica
    Dacă ești un adult ești vai de steaua ta…..jalnic rău

  23. “Daca era matura si perfect functionala, era implementata la Apple.”

    Tu scrii aberații… Dacă tehnologia este dezvoltată de către Samsung, de ce ar fi fost implementată la Apple?
    Apple este incapabilă să dezvolte tehnologii hardware.

  24. Da am spsu ca S9 ne poate da o surpriza, dar la lansare, nu am spus ca la CES. Poate Synaptics repet prezinta doar un demo. Posibil ca S9 cu senzor de amprenta sub display sa fie prezentat inclusiv la CES dar in spatele usilor inchise in fata partenerilor.

  25. S9 nu va avea senzor sub display…decat daca samsung vrea sa aiba cantitati f f f f mici la lansare….
    Note 9 este candidatul pt samsung…dar sper totusi la CES sa se prezinte cum spui si tu un produs ce are si ce va fi pus la vanzare …si nu ceva ce este un concept

  26. Nu prea, sa nu uitam ca si la Iphone X ce probleme erau cu camera thruedepth si senzorii facute de firme no name si uita ca treptat si-au dat drumul. Synaptics totusi au un renume plus ca daca e sa dam crezare productia de masa a inceput. Chiar dc ar incepe doar de luna viitoare tot ar fi ok pt S9 mai ales daca componenta va fi in prima faza exlusiv pt S9, vezi ca si la Snapdragon 845 e la fel, S9 apoi restul.

  27. thruedepth este mai usor de implementat decat acel OLED indoit in interior..cam acolo a fost problema dupa mine, dar niciuna din astea 2 nu se compara, ca timp, in implementare pe bucata, cu senzor de amprente in display
    Eu sunt 99% sigur ca nu S9 este cel de la samsung ce va veni cu asta. Eu zic ca mai intai vor oferi in produse gen vivo oppo etc…ce nu au nevoie de milioane de bucati in prima luna de lansare. Sa vedem, sunt curios oricum cum va merge

  28. Apple doar proiectează procesorul, și este singura piesă pe care o proiectează. Tehnologiile care stau în spatele procedeelor de producție sunt alien pentru Apple.
    Apple cumpără absolut toate componentele: SSD, memorii, display, modemuri LTE, cameră foto, etc.
    Samsung produce toate componentele: procesor Exynos, SSD, memorii, display, modemuri LTE, cameră foto, etc.

    Nu trebuie să fii geniu ca să înțelegi lucrurile astea.

  29. Te așteptai sa știe, din moment ce te acuza ca nu deții iphone și nu ai dreptul sa comentezi de rău Apple, dar nu numai ca nu deține niciun produs android (de top) și nici nu se informează serios despre android, dar vb de parca le a deținut sau deține? (atunci cică e în regula)

  30. Patetic? Adică plin de patos, emoție, care emoționează, impresionează, înduioșează, plin de emfază, de afectare?

    Fasolică, ia și învață bine limba română ???

  31. Vai mai, ce lecție stupidă mi-ai oferit ????
    Câtă vreme cuvântul “patetic” are o anumită definiție în dicționar, orice părere de-a ta e zero, ca și tine de altfel.