Samsung Galaxy S9. Avantaje si Dezavantaje fata de iPhone X

Samsung Galaxy S9 are prezentate avantajele si dezavantajele in comparatie cu iPhone X si alte telefoane Android pentru a ne arata diferentele.

Samsung Galaxy S9 are prezentata astazi intr-o noua imagine cate avantaje si dezanvantaje in comparatie cu iPhone X, seria actuala de telefoane, dar si Xiaomi MI Mix 2. Toate cele trei telefoane sunt deja lansate pe piata inainte ca Samsung Galaxy S9 sa ajunga in mod oficial, astfel ca vorbim despre o serie de diferente care pot fi prezentate cu o oarecare certitudine, avand in vedere ca telefonul coreenilor are cam toate noutatile majore dezvaluite.

Samsung Galaxy S9, la fel ca iPhone X, urmeaza sa aiba un ecran cu margini foarte subtiri, lucru care cu siguranta va fi pe placul foarte multor fani ai companiei coreene, desi vorbim despre un ecran curbat. Uitandu-ne la seria actuala observam exact acelasi lucru, ecranul curbat spre marginile exterioare urmand a ramane in Samsung Galaxy S9, aceasta functie fiind una dintre cele mai importante.

Samsung Galaxy S9, spre deosebire de iPhone X, nu va avea un decupaj in partea superioara a ecranului, iar acesta este un foarte mare avantaj pentru telefonul coreenilor. Lipsa acestei schimbari nepotrivite pentru design-ul iPhone X va tine in continuare “vii” glumele fanilor Samsung Galaxy S9 cu privire la telefoanele pe care le produce Apple, iar asta pe foarte buna dreptate, si meritat.

Samsung Galaxy S9. Avantaje si Dezavantaje fata de iPhone X

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba deasemenea o carcasa alungita implementata de catre compania coreeana, ecranul sau urmand a acoperi peste 90% din panoul frontal al telefonului mobil. Ceva similar se intampla si cu seria actuala, doar ca Samsung Galaxy S9 va avea un ecran care acopera mai mult din panoul frontal al carcasei, lungimea telefonului fiind totusi mai mica decat cea actuala.

Samsung Galaxy S9 are aceste avantaje si dezavantaje prezentate pentru a ne putea face o idee cu privire la ceea ce aduce iPhone X in materie de noutati in comparatie cu iPhone X. Foarte multa concurenta va exista intre Samsung Galaxy S9 si iPhone X, plus alte modele de telefoane Android care vor fi lansate pe piata, asa ca e bine sa stim in avans ce urmeaza sa fie oferit de catre fiecare producator.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat de catre compania coreeana undeva la inceputul anului viitor, insa desigur ca o data clara nu este deocamdata cunoscuta de catre cineva. Samsung Galaxy S9 va fi cel mai probabil vandut si la un pret similar cu cel al iPhone X, insa daca se va intampla asta, e posibil ca foarte multi fani ai coreenilor sa amane sa faca un upgrade pana cand preturile vor mai scadea.

Samsung Galaxy S9 avantaje dezavantaje