Samsung Galaxy S9. Avantaje si Dezavantaje fata de iPhone X

Samsung Galaxy S9 are prezentate avantajele si dezavantajele in comparatie cu iPhone X si alte telefoane Android pentru a ne arata diferentele.

Samsung Galaxy S9 are prezentata astazi intr-o noua imagine cate avantaje si dezanvantaje in comparatie cu iPhone X, seria actuala de telefoane, dar si Xiaomi MI Mix 2. Toate cele trei telefoane sunt deja lansate pe piata inainte ca Samsung Galaxy S9 sa ajunga in mod oficial, astfel ca vorbim despre o serie de diferente care pot fi prezentate cu o oarecare certitudine, avand in vedere ca telefonul coreenilor are cam toate noutatile majore dezvaluite.

Samsung Galaxy S9, la fel ca iPhone X, urmeaza sa aiba un ecran cu margini foarte subtiri, lucru care cu siguranta va fi pe placul foarte multor fani ai companiei coreene, desi vorbim despre un ecran curbat. Uitandu-ne la seria actuala observam exact acelasi lucru, ecranul curbat spre marginile exterioare urmand a ramane in Samsung Galaxy S9, aceasta functie fiind una dintre cele mai importante.

Samsung Galaxy S9, spre deosebire de iPhone X, nu va avea un decupaj in partea superioara a ecranului, iar acesta este un foarte mare avantaj pentru telefonul coreenilor. Lipsa acestei schimbari nepotrivite pentru design-ul iPhone X va tine in continuare “vii” glumele fanilor Samsung Galaxy S9 cu privire la telefoanele pe care le produce Apple, iar asta pe foarte buna dreptate, si meritat.

Samsung Galaxy S9. Avantaje si Dezavantaje fata de iPhone X

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba deasemenea o carcasa alungita implementata de catre compania coreeana, ecranul sau urmand a acoperi peste 90% din panoul frontal al telefonului mobil. Ceva similar se intampla si cu seria actuala, doar ca Samsung Galaxy S9 va avea un ecran care acopera mai mult din panoul frontal al carcasei, lungimea telefonului fiind totusi mai mica decat cea actuala.

Samsung Galaxy S9 are aceste avantaje si dezavantaje prezentate pentru a ne putea face o idee cu privire la ceea ce aduce iPhone X in materie de noutati in comparatie cu iPhone X. Foarte multa concurenta va exista intre Samsung Galaxy S9 si iPhone X, plus alte modele de telefoane Android care vor fi lansate pe piata, asa ca e bine sa stim in avans ce urmeaza sa fie oferit de catre fiecare producator.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat de catre compania coreeana undeva la inceputul anului viitor, insa desigur ca o data clara nu este deocamdata cunoscuta de catre cineva. Samsung Galaxy S9 va fi cel mai probabil vandut si la un pret similar cu cel al iPhone X, insa daca se va intampla asta, e posibil ca foarte multi fani ai coreenilor sa amane sa faca un upgrade pana cand preturile vor mai scadea.

Samsung Galaxy S9 avantaje dezavantaje

30 COMENTARII

  1. Nu cred ca S9 va avea un pret similar cu iPhone X. Va fi sensibil mai ieftin . Samsung are o istorie de implementare a componentelor scumpe fara sa creasca pretul in nesimtire ca si Apple.

  2. Mai putin important ca S1 a fost vandut la pret mic – a fost probabil o strategie pt a acapara clienti cu primul lor smartphone important.Strategia a reusit si pe timpul lui S2, Samsung vindea deja mai multe smartphoane decat Apple, chiar si cu pretul crescut . Si primul iPhone a avut pretul redus pt o perioada buna de timp.
    Pune problema altfel – care e diferenta de pret intre S5 si S6-S7-S8, cand Samsung a implementat ecrane si camere mult mai scumpe ?
    Pt S9 nu stim pretul, dar nu va fi in nic un caz 1300 euro , ca in cazul lui iPhone X.
    Astea sunt doar speculatii menite sa dea impresia ca iPhone X merita pretul cerut , daca si altii or sa ceara preturi nesimtite .
    Nu se va intampla !

  3. ok, S1 a fost 499$ iphone a fost cam 700$
    acum S9 900$ ? iphone 900$
    deci la samsung aproape s-a dublat pretul , la iphone nu prea

  4. The iPhone was released on June 29, 2007 at the price of $499.
    Apple significantly dropped the price of the 8 GB model (from $599 to $399 – de pe wikipedia
    Arata-mi si mie unde iPhone X costa 900 $ .
    Nice trolling !

  5. SCRIE TOT, nu taia ce vrei tu mizerie
    Uite ce scrie
    ” Apple significantly dropped the price of the 8 GB model (from $599 to $399, STILL REQUIRING a 2-year contract”
    deci cu 2 ani contract…deci la liber la cei 400$ mai pui cateva sute de $
    Si da iphone 5.8″ 64 GB la anul va costa 900$ iar pretul de 1000$ il va prelua cel de 6.5″

  6. Prețurile la S scad deoarece un nou S mai performant apare la 6-8 luni. La iPhone, un upgrade serios apare la 4-6 ani, și în lipsa de alternative, prețul rămâne neschimbat, pentru că nu ai alt iPhone mai bun de cumpărat.

    Pe vremea lui Ceașcă, o Dacia 1300 second hand se vindea la prețuri fff mari, chiar dacă era veche de 5-8 ani.
    La fel, TVR era urmărit de 99% din telespectatorii din România, și nu pentru că era o televiziune extraordinară, ci pentru că nu aveai alternative.

  7. Pai nu compara mere cu pere. Tu compari cel mai ieftin S cu cel mai scump iphone,in speță iPhone X? Comparația corecta ar fi între S9 și iPhone 8,între S9+ și iPhone 8 plus și între iPhone X și Note 9.
    Și iPhone X nu e 1300€ ci 1150$. Ne comparam cu prețul din state la ambele.

  8. Un S mai performant nu apare la 6-8 luni ci la aprox 10-12 luni,in orice caz avem un nou S in fiecare an sau mai exact pe an(la fel ca la iPhone). Dacă aparea la 6-8 luni cum zici tu,vedeam pana acum 2 S-uri pe an,ce evident nu s-a întâmplat și nici nu cred ca se va întâmpla vreodată.

  9. abereaba atat de mult…doamneeeeeeee
    La tablete ce sa mai spuna? ca si alea au ajuns varza si nu prea apare alta performanta nici dupa 1 an macar
    sau samsung watch…

  10. Data lansării,atenție nu data prezentării!
    S1-2010 iunie
    S2-2011 aprilie
    S3- 2012 mai
    S4- 2013 aprilie
    S5- 2014 aprilie
    S6- 2015 aprilie
    S7- 2016 martie
    S8- 2017 aprilie
    Deci,unde vezi tu 6-8 luni???

  11. Am S8+, Google a lansat Android 8 acum 4 luni. Nu-l avem încă, îl primim în 2018 când Google lansează Android 9. Frumos!

  12. Of amfetamineeeee ! Nu îmi iese nicio minciună bună cu tine! ??
    Ai dreptate un nou S nu iese la 6-8 luni, dar cumpărătorii au la fiecare 6-8 luni un smartphone mai performant decât cel de top anterior. Că e Note, sau Huawei Pixel, LG, etc, în lumea Android ai de nouveau unde alege.
    Dar ai dreptate, un nou S apare la 1 an.

  13. Nu inteleg de ce ai nevoie de Android-ul 8 al lui Google ? Google iti updateaza automat toate api-urile , framework-urile si aplicatiile prin Play Store. Samsung la fel iti face update-uri . Ai patch-uri de securitate lunare.
    Ce crezi ca iti va aduce nou Android-ul 8 al lui Google ,care e in urma Samsung cu cativa ani in ce priveste functiile ?
    Daca ai nevoie de ceva nou , asteapta ca Samsung sa-si implemeteze propriile frameworkuri si functii in Android-ul lui Google.
    Asta cere timp. Din ce vezi tu in telefonul Samsung , doar vreo un sfert e Android-ul lui Google , restul e tot facut de Samsung – ma refer la software.
    Daca vrei update-uri rapide ia-ti Pixel Phone.

  14. De ce naiba maresc Apple ecranele la Iphone cand in urma cu cativa ani sustineau ca mai mult de 4,7 sau cat aveau ei nu e necesar pe un telefon? Cumva pentru ca erau in urma cu evolutia si cererea pietei? Ca si acum…

  15. Apple NICIODATA nu au sustinut ca o diagonala este perfecta
    Acuma ofera pt ca pastreaza relativ acelasi fizic…pai daca faceau in 2014 iphone 6 plus de 6.4” pai era cat un televizor
    Piata s-a vazut ca cerea mai mult un iphone 6 sau 6s de 4.7”

  16. Uite ca, din cand in cand, ai si tu dreptate. Apple daca scotea in 2014 un telefon peste 5 inch arata ca un televizor. Iphone 8 Plus la 5,5 e o ditamai caramida in 2017. Altii au telefoane decente ca marime la ecrane mult mai mari. Daca nu era Samsung, Apple nu putea scoate nici in 2050 ecran peste 5,5. Noroc ca exista Samsung si asa a aparut Iphone X cu 5,8 inci in 2017…