Samsung Galaxy S9: Diferente Majore intre Modele

Samsung Galaxy S9 are dezvaluite astazi primele informatii majore privind modelele care vor fi lansate si diferentele care exista cu adevarat intre acestea.

Samsung Galaxy S9 diferente modele

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018 de catre compania coreeana si se pare ca va aduce o schimbare majora in materie de disponibilitate globala. Mai exact, conform unor informatii recente, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie vandut de catre coreeni in mai multe modele decat versiunile anterioare, sau decat iPhone X, cu care se va lupta din 2018.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie vandut de catre compania coreeana in versiuni care au pana la 64 GB, 128 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, deci 4 optiuni separate pentru unii dintre clienti. Aceasta segmentare a modelelor Samsung Galaxy S9 le-ar putea oferi clientilor companiei coreene posibilitatea de a cumpara modelele telefonului la preturi convenabile dupa lansarea oficiala.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in doua versiuni, una standard cu ecran de 5.8 inch si una Plus cu ecran de 6.5 inch, iar pentru fiecare dintre ele ar urma sa fie oferite cele patru optiuni privind spatiul de stocare. Aici lucrurile devin interesante, deoarece RAM-ul integrat si optiunile privind spatiul de stocare ale Samsung Galaxy S9 vor fi impartite in functie de modelul care este vandut de catre companie, iar clientii vor avea o alegere grea in fata.

Samsung Galaxy S9 – diferente uriase intre modelele lansate

Samsung Galaxy S9 va fi vandut de catre compania coreeana in versiuni care au 4 GB RAM integrati si doar 64 GB sau 128 GB spatiu de stocare disponibil, deci optiunile ar urma sa fie destul de limitate pentru clienti. Samsung Galaxy S9 Plus, pe de alta parte, urmeaza sa fie disponibil inversiuni care au 6 GB RAM si 64 GB, 128 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, deci aici optiunile vor fi cu mult mai complexe decat in cazul modelului standard.

“According to the insider S9 / S9 + will launch the following memory with: S9 DDR and flash memory combinations 4 +64 & 4 +128. S9 + DDR and flash memory combinations 6 +64 & 6 +128 & 6 +256. Taking into account the market demand, Samsung temporarily Will push 512 combinations.”

Samsung Galaxy S9 Plus va fi vandut intr-o versiune cu 512 GB spatiu de stocare doar pentru o perioada limitate de timp, cei de la Samsung neavand intentia de a oferi aceasta versiune pentru prea mult timp pe piata. Versiunea cu 512 GB spatiu de stocare a Samsung Galaxy S9 va fi cea mai scumpa dintre toate, iar asta in principal din cauza costului ridicat al memoriei NAND pentru stocare.

Samsung Galaxy S9, dupa cum va spuneam mai sus, va fi prezentat in mod oficial abia in cadrul Mobile World Congress 2018, adica undeva pe la sfarsitul lunii februarie, el fiind extrem de asteptt de catre fanii coreenilor. Lansarea Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba totusi loc undeva prin cursul lunii martie, insa o data clara nu a fost deocamdata anuntata de catre compania coreeana, asa ca ramane sa vedem ce va fi anuntat oficial.