Samsung Galaxy S9: Noile Culori Dezvaluite

Samsung Galaxy S9 are noile culori ale carcaselor dezvaluite inaintea lansarii de catre surse apropiate coreenilor, informatiile completand imaginea noului telefon.

Samsung Galaxy S9 culori carcasa

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial pe data de 25 februarie, compania Samsung anuntand totul in cursul zilei de ieri dupa ce a trimis invitatiile pentru evenimentul pe care il va organiza in Barcelona. Mobile World Congress 2018 nu va incepe fara ca Samsung Galaxy S9 sa fie prezentat de catre compania coreeana, deci la sfarsitul lunii februarie vom sti tot ceea ce este de stiut in legatura cu noul telefon al coreenilor.

Samsung Galaxy S9 este in proces de fabricare in momentul de fata, telefonul coreenilor fiind pregatit pentru lansare pe pietele globale, astfel ca acum aflam noi detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit pentru ele. Mai exact, astazi aflam trei dintre culorile in care Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania coreeana Samsung, aceste detalii fiind extrem de importante pentru cei intersati sa-l cumpere.

Samsung Galaxy S9 este confirmat de catre un producator de accesorii ca urmand a fi pregatit pentru lansare in trei culori pe care le-am vazut si la alte modele, mai exact : negru, argintiu arctic si gri. Acestea vor fi doar trei dintre culorile in care Samsung Galaxy S9 va fi pus in vanzare, deoarece este de asteptat ca Samsung sa ofere telefoanele si intr-o posibila culoare albastra, una mov/violet, in una aurie si in posibile alte combinatii.

Samsung Galaxy S9 – iata care vor fi noile culori

Samsung Galaxy S9 va avea in continuare o carcasa din sticla folosita de catre compania coreeana, deci vorbim despre un telefon care ramane elegant, desi va fi interesant de vazut cum ne vor surprinde coreenii anul acesta. Culoarea unui telefon este extrem de importanta pentru orice client, iar in cazul Samsung Galaxy S9 vom vorbi cu siguranta despre macar o culoare noua pe care compania coreeana va dori sa o ofere pentru noi.

Samsung Galaxy S9 are pana acum confirmate o varietate de noutati inaintea lansarii, de la procesoarele care urmeaza sa fie folosite si pana la baterii, sau faptul ca ecranele nu vor fi modificate de catre companie. Stim si ce cantitate de memorie RAM va fi inclusa in Samsung Galaxy S9 si care vor fi unele dintre functiile software pentru camere, o buna parte dintre surprizele pregatite pentru telefon fiind dezvaluite inaintea lansarii pe piata.

Samsung Galaxy S9 nu are deocamdata informatii, nici macar sub forma de zvon, cu privire la pretul pe care compania coreeana ar intentiona sa il perceapa pentru telefoanele sale dupa lansare. Totusi, daca nu vom afla pe 25 februarie cat costa Samsung Galaxy S9, atunci cel tarziu pe 1 martie vom sti, telefoanele urmand a fi puse atunci in vanzare de catre companie.