Samsung GALAXY S9: iPhone X e LUAT IN RAS iar de Samsung

Samsung GALAXY S9 apare in noi reclame in care compania Samsung ia in ras telefonul iPhone X al celor de la Apple, iata de ce este ironizat de catre coreeni.

Samsung GALAXY S9 iPhone X LUAT RAS Samsung

Samsung GALAXY S9 este in centrul unor noi reclame pe care compania Samsung le-a lansat astazi, iar ele au fost gandite special pentru a lua in ras telefonul iPhone X al companiei Apple, la fel ca una de zilele trecute. Prima dintre reclame ironizeaza faptul ca desi Samsung GALAXY S9 are un port audio de 3.5mm pentru conectarea oricaror casti, pentru iPhone X este nevoie de un adaptor special care sa permita conectarea la portul Lightning al telefonului.

https://www.youtube.com/watch?v=-O_MjXbX3VA

Samsung GALAXY S9 apare in a doua reclama ca o solutie mai buna decat iPhone X multumita faptului ca Samsung include in cutia telefonului un incarcator rapid, ceea ce Apple nu face. Realitatea este ca da, aici Samsung GALAXY S9 este superior, deoarece in cazul iPhone X trebuie cumparat un incarcator USB-C si un cablu special, ele costand cam 80 de euro, dar cand dai 1200 de euro pe un telefon, oare te mai “uiti” la inca 80 cheltuiti pentru aceste accesorii ?

https://youtu.be/nxi0AtBVRZE

Samsung GALAXY S9: iPhone X e LUAT IN RAS iar de Samsung

Samsung GALAXY S9 apare in cea de-a treia reclama ca fiind telefonul care inregistreaza cele mai bune poze si clipuri video, lauda celor de la Samsung avand la baza scorul DxOMark obtinut de catre telefon in comparatie cu iPhone X. Samsung GALAXY S9 Plus obtine intr-adevar un scor mai mare decat iPhone X in testele expertilor in fotografie, dar diferena este de doar 2 puncte, adica 99 la 97, asa ca nimeni nu o va resimti in utilizarea obisnuita a vreunuia.

https://youtu.be/PTntzNhTTsE

Samsung GALAXY S9 este prezentat ceva mai bine in aceste reclame, in comparatie cu cea de zilele trecute, care prea complet stupida, Samsung punand acum accent si pe faptul ca fanii Apple cred mai mult in brand deciat in specificatiile reale. Samsung GALAXY S9 este vazut de unii ca fiind mai bun decat iPhone X, iar de altii ca fiind inferior, insa pe piata are vanzari cu mult mai slabe decat ale produsului Apple, iar asta conteaz ain final cel mai mult.