Samsung GALAXY S9: iPhone X e LUAT IN RAS iar de Samsung

Samsung GALAXY S9 apare in noi reclame in care compania Samsung ia in ras telefonul iPhone X al celor de la Apple, iata de ce este ironizat de catre coreeni.

Samsung GALAXY S9 iPhone X LUAT RAS Samsung

Samsung GALAXY S9 este in centrul unor noi reclame pe care compania Samsung le-a lansat astazi, iar ele au fost gandite special pentru a lua in ras telefonul iPhone X al companiei Apple, la fel ca una de zilele trecute. Prima dintre reclame ironizeaza faptul ca desi Samsung GALAXY S9 are un port audio de 3.5mm pentru conectarea oricaror casti, pentru iPhone X este nevoie de un adaptor special care sa permita conectarea la portul Lightning al telefonului.

https://www.youtube.com/watch?v=-O_MjXbX3VA

Samsung GALAXY S9 apare in a doua reclama ca o solutie mai buna decat iPhone X multumita faptului ca Samsung include in cutia telefonului un incarcator rapid, ceea ce Apple nu face. Realitatea este ca da, aici Samsung GALAXY S9 este superior, deoarece in cazul iPhone X trebuie cumparat un incarcator USB-C si un cablu special, ele costand cam 80 de euro, dar cand dai 1200 de euro pe un telefon, oare te mai “uiti” la inca 80 cheltuiti pentru aceste accesorii ?

https://youtu.be/nxi0AtBVRZE

Samsung GALAXY S9: iPhone X e LUAT IN RAS iar de Samsung

Samsung GALAXY S9 apare in cea de-a treia reclama ca fiind telefonul care inregistreaza cele mai bune poze si clipuri video, lauda celor de la Samsung avand la baza scorul DxOMark obtinut de catre telefon in comparatie cu iPhone X. Samsung GALAXY S9 Plus obtine intr-adevar un scor mai mare decat iPhone X in testele expertilor in fotografie, dar diferena este de doar 2 puncte, adica 99 la 97, asa ca nimeni nu o va resimti in utilizarea obisnuita a vreunuia.

https://youtu.be/PTntzNhTTsE

Samsung GALAXY S9 este prezentat ceva mai bine in aceste reclame, in comparatie cu cea de zilele trecute, care prea complet stupida, Samsung punand acum accent si pe faptul ca fanii Apple cred mai mult in brand deciat in specificatiile reale. Samsung GALAXY S9 este vazut de unii ca fiind mai bun decat iPhone X, iar de altii ca fiind inferior, insa pe piata are vanzari cu mult mai slabe decat ale produsului Apple, iar asta conteaz ain final cel mai mult.

72 COMENTARII

  1. iti place cum isi iau saracii apararea? pt ca toti se simt frustrati si vor sa distruga lumea oamenilor bogati. Invidia distruge omul

  2. Noi ăștia cu încărcătoare rapide mai mici decât cutiuța de chibrituri le putem pune în buzunarele de la blugi, că doar atâta mai este, loc acolo.

    Tu, în schimb, ai nevoie de încărcătorul de laptop în buzunarele de la blugi, ca să nu te faci de rușine.

  3. “dar cand dai 1200 de euro pe un telefon, oare te mai “uiti” la inca 80 cheltuiti pentru aceste accesorii ?”
    Ești super amuzant admin. Nu este logic ca o firma care se vrea premium sa ofere așa ceva in cutie ? Dacă dai 1200 euro pe un telefon de ce trebuie sa cumperi separat un accesoriu care la majoritatea telefoanelor premium vine in cutie ?

  4. Zaone. De ce îmi ștergi comentariul când nu am jignit , doar mi-am expus părerea ?
    In fine o sa mai scriu odată poate îl lași de data asta.
    Referitor la Fast Change, ai spus in articol ca dacă dai 1200 euro pe un telefon ce mai sunt 80 de euro in plus pentru a avea Fast charge. Ți se pare normal ca la un telefon de 1200 euro sa trebuiască sa îți cumperi separat aceste lucruri in condițiile in care majoritatea producătorilor oferă aceste accesorii in cutie ?

  5. Urat din partea ta zaone. 2 comentarii am lăsat la acest articol. Nici unul nu apare. Toate de bun simt și legat doar de articol.

  6. kostel cu kappa – dupa cate stiu , meseriasu are un iPhone, doar ca nu e dintre posesorii aia spalati pe creier ca muti de aici.
    Si daca nu ar fi avut un iPhone crezi ca ar fi pierdut ceva ? ma indoiesc !
    Dor reclamele asa tare , de au aparut toti aia de un anumit nivel sa atace ?

  7. am iphone 8 plus daca vrei sa stii. dar ce e corect e corect. ca sa stii si tu, fanii cei mai infocati ai unei companii sunt si cei mai critici iar cei de duzina ca multi de pe aici sunt doar de umplutura. au luat si ei un iphone in rate pentru prima data in viata lor si sunt excitati maxim. fiind atat de entuziasmati de “bijuteria” lor nu mai au ochi sa vada realitatea. fiind posesor de iphone de prin 2012 m am cam saturat sa vad acelasi kkt an de an , de aici venind si criticile la adresa celor de la apple. stati calmi ca va inteleg pt ca si eu am fost entuziasmat la fel ca voi atunci cand am fost la mare prima data acu 35 de ani.

  8. Imi place aia cu “te mai uiti la inca 80 euro pt un incarcator ? ”
    Alo , pt toata lumea un incarcator adaptive fast charge costa vreo 10 $ sau chiar mai putin !
    Are dimensiuni de incarcator nu de caramida si incarca la fel de repede ca orice poate oferi Apple pt “doar 80 de euro”.

  9. Doamne fereste ce reclame….astia nici notiunea de a face o reclama la propriul produs nu fac….aici Samsung face reclama si la iPhoneX si la S9….ce idioti…iar mai nou bagam si DxOMark ? hahaha deja Samsung face reclama la 3 branduri

  10. iti place cum isi iau saracii apararea? pt ca toti se simt frustrati si vor sa distruga lumea oamenilor bogati. Invidia distruge omul

  11. da dragutule dar nu poti incarca si un laptop cu chichita aia de la samsung…
    Din pacate samsung a ramas relevanta doar la smartphone…deci noi cu ala de 80 euro incarcam si iphone si ipad si mac

  12. “lumea oamenilor bogati” – doamne fereste cat de retardat suna cand spui bogat la un posesor de iphone. tu omule bogat posesor de masini in leasing stii ca esti “utilizator” si nu posesor al acelei masini? deci esti bogat cu masina altora. faci leasing pt ca nu ti permiti la fel cum faci si rate la iphone X. oamenii bogati au cash, cei care au banci peste banci si leasing si ce mai vrei tu sunt doar oameni saraci care vor sa para cei mai bogati. ce inseamna sa fii roman calic dar fudul. pentru mine bogat = cash , leasing, banca = pussy bleg.

  13. lasa ma pe mine cu masina mea second la 18.000€ sa fiu sarac si fii tu bogat cu masina ta inchiriata de 100.000€ . te asigur ca am mai mult cash ca tine in acest caz.

  14. aici vorbim de telefoane…nu de masini/case/income etc Si eu nu fac credite pt obiecte ce isi pierd din valoare imediat cum sunt “desigilate” Hai ca mai inveti ceva de la mine, meserias ce esti. Da, ma dau bogat cu masina si casele tale si pe banii tai
    Deci, fii putin mai logic in gandire…

  15. tu nici nu stii ce inseamna sa inchiriezi o masina…mai bine iti iei cum ai tu masina SH dar sa fie proprietatea ta decat sa inchiriezi…nici nu stii despre ce vorbesti.
    Da, mai mult ca sigur ai mai mult cash in prezent…eu mai mult de 1000 lei cash nu umblu la mine…

  16. Noi ăștia cu încărcătoare rapide mai mici decât cutiuța de chibrituri le putem pune în buzunarele de la blugi, că doar atâta mai este, loc acolo.

    Tu, în schimb, ai nevoie de încărcătorul de laptop în buzunarele de la blugi, ca să nu te faci de rușine.

  17. Păi normal că tu nu umbli cu mai mult de 1000 lei cash… Să ai 1000 lei în monezi primite în parcare sau pe la pomeni la biserici, iaca .. Ar cântări destul

  18. Doar o firma de 2 bani poate concepe asa reclame , cand faci reclama la Ferrari nu arati ca e mai bun ca Lamborghini … Lasi expertii sa testeze si sa traga concluziile . Tipic romanesc , dai in vecinul tau ( din invidie ) ca sa arati ca tu esti mai presus ( prost ) …

  19. Uiti ceva, acolo sunt in principal oameni din tari Occidentale. Probabil multi dintre ei au trecut si printr-o anumita educatie inainte sa aiba bani sa-si cumpere o masina scumpa.

  20. Pai Apple ce face , citeste sursele adminului sa vezi cu ce se ocupa departamentele Apple .
    Ce sa testezi ?? Ce sa testeze expertii ?? Lipseste din cutie incarcatorul fast charging . Daaaa il gasesti separat dar e scump si mare cat china .
    Din experienta , Apple trebuie criticata atunci cand incerca sa prosteasca , in multe cazuri ne prosteste pe fata .
    Nu comparam Apple cu Ferrari , nu ai cum ,, Ferrari este o companie cu adevarat premium , cand vorbesti despre 15 ani garantie si o perioada gratuita a reviziilor de 7 ani vs 1 an amarat oferit de Apple .

  21. Pai Apple ce face , citeste sursele adminului sa vezi cu ce se ocupa departamentele Apple .
    Ce sa testezi ?? Ce sa testeze expertii ?? Lipseste din cutie incarcatorul fast charging . Daaaa il gasesti separat dar e scump si mare cat china .
    Din experienta , Apple trebuie criticata atunci cand incerca sa prosteasca , in multe cazuri ne prosteste pe fata .
    Nu comparam Apple cu Ferrari , nu ai cum ,, Ferrari este o companie cu adevarat premium , cand vorbesti despre 15 ani garantie si o perioada gratuita a reviziilor de 7 ani vs 1 an amarat oferit de Apple .

  22. Ai dreptate – in plus pe bimmerpost admin-ul nu protejeaza trolii si nu ataca in continuu concurenta cu tot felul de mistificari, neadevaruri , aiureli , doar ca sa apara BMW-ul intr-o lumina mai buna.

  23. Dacă nu și-a vândut vreun rinichi pentru iPhone X, cu siguranță că și-a vândut jumătate de creier (cel puțin din cum comentează ..)

  24. Pai puneti si incarcatorul si cablu?? Sau la voi se incarca fara fir intre incarcator si device?? Hahaah ba dar prrost mai esti. Incerci sa faci un misto dar nu iti dai seama ce petarde scoti

  25. Corect dar nah oamenii simpli nu inteleg. Ei inteleg si iubesc mizeriile, fie ca sunt ele produse sau reclame…ei asta inteleg cel mai bine

  26. nu iti permiti doua incarcatoare separate?ai dat banii pe clona aia de iphone x?scriai acum ceva timp ca il tii in husa, vrei sa-l vinzi de nou sa ai bani de altul?off, credeam ca tu ai bani si iti permiti

  27. Mie mi se par de bun simt reclamele astea și cu simtul umorului, absolut nimic jignitor; păcat de userii de aici care se simt jigniți și frustrați de reclame de genul asta când ar trebui sa se bucure ca exista asa ceva, genul asta de reclame nu ne fac noua rau cu absolut nimic dar după cum prea bine știm in țara asta imaginea conteaza extrem de mult chiar dacă tu ai o chifla in burta. Stați liniștiti posesorilor de iPhone ca nu o sa se uite nimeni de sus la voi din cauza unor reclame ca cele postare de Zanone in acest articol.

    Apoi mai spunea cineva aici (@Meseriasu) ca fanii cei mai inraiti sunt și cei mai critici, are perfecta dreptate. Nu știu dacă cineva de pe acest forum citește “Bimmerpost”. E un forum unde sunt doar pasionați și fani înraiti ai BMW, ar trebui sa vedeți acolo cum șterg pe jos cu unele modele (fără se se jignească intre ei, folosesc argumente acolo, o sa ajungă și cititorii la nivelul asta cândva sau măcar copii lor) chiar dacă ei dețin câte 3-4 masini din marca menționata.

  28. Pentru că ți-ai luat Mercedesul second hand. La vânzarea unui autoturism, producătorul este obligat să vândă mașina conform normelor ITP, norme care prevăd dotarea mașinii cu extinctor.

  29. Ce mașină închiriată, ăla n-are bani nici să-și permită pâine zilnic, tu chiar crezi poveștile pe care le înșiră pe aici?

  30. ce chichinita de la iphone? ba tu nici macar nu intelegi despre ce vorbim aici..
    Ala e incarcator de 18W ..deci clar mai mic fata de cel de 27W de la Macbook

  31. La androïde, cablul este standard micro-usb, il găsești peste tot, de la orice benzinărie până la Carrefour, Cora etc.

  32. 2 firme 2 telefoane de tot rasul si samsung si appel amagesc clienti an de an appel are un + ca scoate un singur telefon pe an dar samsung scoate zeci are 2 varfuri de gama si nici unul care sa justifice sutele de euro cerute anu asta as merge mai mult pe p20 pro sau g7 de la lg mi se par peste s9 si x

  33. E clar cât de amărăștean poate fi, n-a fost în stare să ne arate nici măcar un produs Apple pe care pretinde că îl deține. Mă întreb, de ce oare? ? Nu mai vorbim de ”firmă”, ”case”, ”Mercedes” etc. la care visează și salivează non-stop, în timp ce face foamea ???