Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV Primele NOUTATI Anuntate

Samsung Galaxy S10 are primele noutati anuntate in exclusivitate in urma finalizarii design-ului si a specificatiilor pentru productia telefonului.

Samsung Galaxy S10 EXCLUSIV NOUTATI Anuntate

Samsung Galaxy S10 are anuntate in exclusivitate astazi unele dintre noutatile principale pe care urmeaza sa le ofere pentru clientii companiei Samsung in primavara anului viitor, cand urmeaza sa fie lansat pe pietele globale. In primul rand, Samsung Galaxy S10 nu va aduce un nou design pentru seria de telefoane, deci o buna parte din ceea ce vedeti in momentul de fata la Samsung Galaxy S9 va ramane neschimbat in seria de anul viitor.

Samsung Galaxy S10 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce Samsung Galaxy S10 Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch, doar in cazul celui deal doilea urmand a creste usor diagonala ecranului. Seria Samsung Galaxy S10 ar urma sa fie putin mai mare decat cea Samsung Galaxy S9, insa diferentele in latime si inaltime ar putea fi prea mici pentru a fi sesizabile usor in randul clientilor care vor dori sa cumpere telefoanele.

Samsung Galaxy S10 – exclusiv primele noutati anuntate

Samsung Galaxy S10 va avea totusi o schimbare majora in ceea ce priveste scanarea amprentelor, iar asta pentru ca se va introduce un cititor de amprente in ecran in locul celui existent in carcasa. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba o camera similara celei TrueDepth integrata in iPhone X, coreenii ajungand intr-un final din urma produsele Apple, la un an si jumatate distanta de lansarea Face ID pentru telefoane.

“Infiniti Display, which was first introduced last year, will succeed to the 10th anniversary. The Galaxy S10 is only slightly larger than its previous size. The panel size is 5.8 inches for the Galaxy S10 and 6.3 inches for the Galaxy S10 Plus. … the Galaxy S10 is expected to introduce 3D sensing camera modules and display fingerprint recognition functions that were not available in previous works.”

Samsung Galaxy S10, versiunea aniversara a seriei lansate cu 10 generatii in urma, nu va aduce schimbari la fel de mare pentru design precum am vazut in cazul iPhone X pentru seria de telefoane ale Apple. Este destul de ciudata aceasta decizie a coreenilor, insa se pare ca design-ul Samsung Galaxy S10 a fost finalizat de catre compania coreeana, asa ca dezamagirea fanilor ar putea fi substantiala si ar putea costa compania Samsung multe vanzari.