Samsung Galaxy Note 9: SURPRIZA la care NU se Astepta Cineva

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea parte de o surpriza foarte interesanta multumita unei posibile colaborari dintre Samsung si alti producatori Android.

Samsung Galaxy Note 9 SURPRIZA NU Astepta

Samsung Galaxy Note 9 este in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii pe pietele globale in perioada urmatoare, compania Samsung intentionand sa isi aduca telefonul in magazine luna viitoare, sau cel tarziu in iulie. Desi foarte multa lume se asteapta ca marea surpriza din Samsung Galaxy Note 9 sa fie un cititor de amprente implementat sub ecran, in realitate se pare ca altceva este pregatit de catre coreeni si la asta nimeni nu se astepta.

Samsung Galaxy Note 9 este urmatorul telefon pe care se concentreaza Samsung in urmatoarea perioada, iar luna aceasta a avut loc o intalnire secreta intre coreeni si reprezentanti ai Huawei, Xiaomi, plus ai altor companii. Se speculeaza ca aceasta intalnire ar avea la baza implementarea unor functii, sau aplicatii, comune pentru mai multe tipuri de smartphone-uri Android din Asia, iar Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa o aiba integrata din 2018.

Samsung Galaxy Note 9: SURPRIZA la care NU se Astepta Cineva

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea deasemenea o alta functie pe care alti producatori Android o au, dar pe care Samsung inca nu a implementat-o, sau poate ca ar fi vorba despre un standard pentru functii de telefonie VoIP, sau apeluri video. Cea mai mare dorinta a multor utilizatori Android este o copiere a iMessage, iar desi Google a anuntat aplicatia Chat, e posibil ca Samsung Galaxy Note 9 si alte modele noi de telefoane sa vina cu ceva mai bun.

“Samsung Electronics Vice Chairman Lee Jae-yong, met Chinese business leaders during his trip to Asia’s No. 1 economy. Lee met top decision makers of major Chinese IT companies, including BYD Auto, Huawei Technologies and Xiaomi. The only son of Samsung’s chief Lee Kun-hee is in China with key executives in an apparent bid to forge deeper ties with local partners.”

Samsung Galaxy Note 9 este gandit de catre compania Samsung pentru a aduce in vara cel putin componentele pe care le-am vazut in Samsung Galaxy S9, design-ul urmand a fi cel pe care compania Samsung l-a oferit inclusiv cu Samsung Galaxy Note 8. Samsung Galaxy Note 9 urmeaza deasemenea sa fie si mai scump decat modelul lansat in cursul anului trecut de catre coreeni, insa deocamdata nu exista informatii cu privire la diferenta de pret pe care ar urma sa o perceapacompania Samsung de la clienti.