Prima Pagina Samsung Android 9: NOUTATI SECRETE pe Samsung GALAXY Note 9

Android 9: NOUTATI SECRETE pe Samsung GALAXY Note 9

Samsung GALAXY Note 9 are cateva noutati secrete din Android 9 dezvaluite in acest clip video, impreuna cu restul schimbarilor importante ce vor fi oferite.

0

Samsung GALAXY Note 9 noutati android 9 359744

Samsung GALAXY Note 9 are disponibile deja versiuni beta ale Android 9 pentru instalare de catre cei interesati sa se bucure de ceea ce urmeaza sa ofere compania coreeana pentru aceasta versiune a sistemului de operare. In momentul de fata, Samsung GALAXY Note 9 nu permite instalarea Android 9 in mod standard, insa cei de la Samsung testeaza actualizarea impreuna cu Samsung Experience 10, si o serie de noutati foarte interesante pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 9 are in clipul video de mai jos prezentate cateva dintre noutatile care urmeaza sa fie oferite in Android 9, inclusiv noi iconite colorate care sunt vizibile pentru ecranele Always-On. Incepand cu Android 9, Samsung GALAXY Note 9, si celelalte telefoane Samsung cu ecrane Always-On vor afisa iconite colorate pentru aplicatiile care sunt prezentate ca avand notificari disponibile, culoarea iconitei fiind preluata de la culoarea iconitei aplicatiei instalata in telefon.

Android 9: NOUTATI SECRETE pe Samsung GALAXY Note 9

Samsung GALAXY Note 9 va avea, deci, in Android 9 un aspect diferit atunci cand ecranul este blocat, utilizatorii fiind intampinati cu mai multa culoare decat de obicei, ecranele Always-On afisand in mod normal doar iconite colorate in alb si negru. Desi noutatea nu este una foarte mare pentru clientii care au Samsung GALAXY Note 9, vorbim totusi doar despre una dintre modificarile oferite impreuna cu Android 9, separat de noul dark mode, plus o multitudine de alte noutati oferite pentru interfata telefoanelor noastre.

Samsung GALAXY Note 9 va avea deasemenea in Android 9 implementate schimbari pentru modul in care sunt afisate procentajul bateriei si ora, iar iconitele aplicatiilor pentru care exista notificari nu sunt afisate centrat. Separat, Android 9 pare sa aduca si un nou font pe care utilizatorii Samsung GALAXY Note 9 il vor vedea cand le sunt afisate informatii in ecranul de blocare, deci veti avea parte de o schimbare care, poate, va va da de inteles ca veti folosi un telefon schimbat.

Articolul anteriorWindows 10: Noi Aplicatii Preinstalate pot fi STERSE
Urmatorul articolTOP 10 cele mai PERFORMANTE Smartphone in Septembrie 2018
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.