Google Chrome 67 Update a fost Lansat cu Noutati IMPORTANTE

Google Chrome a fost actualizat noaptea trecuta, versiunea 67 fiind lansata de catre compania Google, o serie de noutati foarte importante fiind oferite.

Google Chrome 67 Update Noutati IMPORTANTE

Google Chrome a avut parte de o actualizare noaptea trecuta, versiunea 67 fiind lansata pentru calculatoarele din lumea intreaga de catre companai Google, iar pentru noi exista cateva schimbari foarte interesante. Cea mai importanta schimbare pe care Google Chrome o are incepand cu versiunea 67 este posibilitatea de a ne logca in diverse website-uri fara a mai introduce username-uri si parole, Google implementand in sfarsit standardul pentru autentificare web.

Google Chrome permite folosirea de cititoare de amprente, stick-uri USB, Yubikeys si multe alte tipuri de dispozitive de acest gen pentru a ne loga in diverse website-uri fara a mai introduce un cont si o parola. Totul este posibil multumita noului standard de autentificare web pe care Google Chrome il are implementat, el continand datele de autentificare in website-uri care pot fi folosite in locul conturilor si parolelor folosite in mod standard.

Google Chrome 67 Update a fost Lansat cu Noutati IMPORTANTE

Google Chrome are deasemenea extinsa si functionalitatea care izoleaza website-urile ce ar putea exploata vulnerabilitatea Spectre, fiecare pagina deschisa intr-un tab fiind separata de celalalte pentru ca in caz de infectare, sa nu afecteze alte pagini. Separat de acestea, Google Chrome are compatibilitate imbunatatita cu castile pentru realitate virtuala, astfel ca website-urile cu asemenea continut vor fi mai usor de folosit de catre cei care detin asemenea gadget-uri.

“This version of Chrome will allow password-free sign-ins for most websites, meaning you can avoid hunting through a password manager for specific credentials. It lets you sign in to any virtually any online service through unique credentials that you don’t have to memorize, such as fingerprint readers, USB keys like YubiKeys, etc.”

Google Chrome are deasemenea implementate rezolvari pentru o varietate de probleme raportate de catre utilizatori, dar si inchiderea unor vulnerabilitati descoperite in versiunile anterioare, asa ca experienta de utilizare ar trebui sa fie mult mai buna. Google Chrome are si cateva mici schimbari pentru interfata oferite de catre cei de la Google, totul in ideea de a ne aduce doar cea mai buna experienta de a folosi browserul pe calculatoare.

Google Chrome poate avea versiunea 67 instalata in acest moment prin sistemul de actualizare al browserului.