Nokia 9: LANSARE cu Functii Inexisteinte in Galaxy S9 si iPhone X

Nokia 9 are anuntata lansarea cu unele functii care nu sunt oferite in Samsung Galaxy S9 si iPhone X, finlandezii pregatind un telefon foarte interesant.

Nokia 9 LANSARE Functii Galaxy S9 iPhone X

Nokia 9 se apropie cu pasi repezi de lansarea oficiala, noul model de telefon al celor de la HMD Global fiind confirmat astazi ca avand lansarea programata pentru inceputul toamnei acestui an, cel mai probabil la IFA Berlin 2018. Nokia 9 tot este zvonit pentru lansare de vreun an si ceva, insa iata ca acum finalndezii urmeaza intr-adevar sa puna noul smartphone in vanzare, iar noutatile pregatite pentru el sunt cu adevarat interesante, sau cel putin asa se pare.

Nokia 9 urmeaza sa semene cu Nokia 8 Sirocco in ceea ce priveste design-ul, insa in el vom regasi un chip Qualcomm Snapdragon 845, care va oferi si performante de top pentru un telefon foarte asteptat. Nokia 9 urmeaza sa aiba deasemenea si o noua camera imbunatatita, cu care cei de la HMD Global si-au asumat unele riscuri in ceea ce priveste implementarea, insa deocamdata detalii clare cu privire la specificatiile sale n-au fost facute cunoscute.

Nokia 9: LANSARE cu Functii Inexisteinte in Galaxy S9 si iPhone X

Nokia 9 urmeaza totusi sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, ceva ce nu regasim pentru Samsung Galaxy S9, Samsung Galxy Note 9, sau chiar iPhone X, deci va avea un beneficiu substantial in fata lor. HMD Global a avut probleme cu implementarea acestui cititor de amprente in Nokia 9, insa a ales sa foloseasca o sticla mai subtire penru protejarea ecranului, iar asa a reusit sa foloseasca noua componenta, la fel ca alti producatori chinezi.

Nokia 9 ar fi in dezvoltare inca din februarie la compania HMD Global, iar din moment ce lansarea ar trebui sa aiba loc prin septembrie, este de asteptat ca telefonul sa fie lansat cu Android 9.0 de catre finlandezi. Nu se stie si cat ar urma sa coste Nokia 9, insa este de asteptat ca pretul sa nu fie chiar atat de mare, asa cum s-a mai intamplat si cu alte modele de smartphone-uri pe care cei de la HMD Global le-au pus in vanzare de-a lungul anilor.

7 COMENTARII

  1. Hmd a făcut o treaba buna cu Brandul Nokia. M-am jucat puțin cu un nokia 8 e super bun telefonul. Se aproprie foarte mult de gama premium. Dacă or sa mențină acest curs nokia probabil o sa revină in topuri.

  2. In trecut daca aveai Nokia erai considerat ca și sunt ai avea iPhone X acum.Dupa a mai scăzut importantă și au venit alte branduri.
    A fost cumpărat de Microsoft, a devenit de căcat(scuze de expresie dar una mai buna și mai descriptiva nu gasesc), multa lume a început să îl urască, a venit Hmd Global, a făcut un brand bun din nou și am ajuns in prezent zicând mai pe scurt toată istoria Nokia.

  3. In trecut Nokia era rege datorita faptului ca nu exista nimic mai frumos si mai bun, din lipsa de alternative. Astazi avem cel putin 10 telefoane de la 10 brand-uri diferite, modele flagship grave, cu performante identic de puternice. Concurenta e mult mai mare acum. Si sa stii ca Nokia cu Windows erau excelente , daca nu sufereai de aplicatii multe si stupide. Asta era singurul defect. Putine aplicatii.

  4. În piața actuală (și de ani de zile încoace), puține aplicații înseamnă eșec garantat 100%.
    Aplicațiile sunt “sufletul” smartphone-ului. Aplicațiile îi dau versatilitatea.