Samsung GALAXY X: Decizia MAJORA Luata pentru Telefon

Samsung GALAXY X are parte de o decizie extrem de importanta luata de catre compania Samsung, ea fiind disperata sa-l lanseze cat mai repede pe piata.

Samsung GALAXY X Decizia Telefon

Samsung GALAXY X este viitorul smartphone in care compania Samsung isi pune foarte mari sperante pentru a creste vanzarile de telefoane la nivel global, el fiind anuntat pentru lansare la inceputul anului viitor. Cei de la Samsung se grabesc sa aduca Samsung GALAXY X pe piata pentru a-si intrece competitorii directi, in principal pe cei de la Huawei, si a se asigura ca au un smartphone inovator la vanzare, poate chiar cu o premiera mondiala, ecranul pliabil.

Samsung GALAXY X este acum in centrul unei decizii neasteptate a celor de la Samsung, coreenii creand o echipa speciala in cadrul companiei pentru a expedia procesul de dezvoltare, si implicit lansarea. Samsung a adunat cei mai buni ingineri din companie pentru aceasta echipa dedicata finalizarii dezvoltarii Samsung GALAXY X, ea fiind condusa de catre un fost director important din cadrul Samsung Display, totul pentru ca proiectul sa fie finalizat cu succes.

Samsung GALAXY X: Decizia MAJORA Luata pentru Telefon

Samsung GALAXY X ar trebui sa fie prezentat in cadrul CES 2019, de la inceputul lunii ianuarie, lansarea trebuind sa aiba loc in aceeasi luna, cat mai repede, pentru ca Huawei sa nu-si poata lansa propriul smartphone pliabil. Echipa formata de catre Samsung combina peste 200 de angajati care lucrau separat in diverse divizii, ei acum colaborand intr-o singura unitate special gandita pentru ca Samsung GALAXY X sa fie lansat cat mai repede pe pietele globale.

“It is confirmed that Samsung Display has built a Task Force (TF) dedicated to the development of the foldable display. It assembled a separate group by gathering the folks who were in the center of the research institute and division. The new TF is expected to speed up the development process because of the clustered display workforce.”

Samsung GALAXY X este prioritatea zero pentru compania Samsung in momentul de fata, lansarea sa putand fi chiar mai importanta decat cea a Samsung GALAXY S10, lucru care arata cat de seriosi sunt coreenii. Avand in vedere graba cu care Samsung GALAXY X este dezvoltat de catre cei de la Samsung, este de asteptat ca noul model de smartphone sa intre in productie undeva spre sfarsitul acestui an, pentru a putea fi intr-adevar lansat pe piata in ianuarie.

6 COMENTARII

  1. Tocmai, că Samsung nu urmărește să își crească vânzările cu un produs de nișă așa cum crede Zaone.

    S10 va fi dovada avansului tehnologic așa cum Bugatti Veyron și Bugatti Chiron reprezintă pentru lumea auto.
    Astea două modele de mașini nu sunt menite să crească vânzările de Bugatti, ci sunt o demonstrație de tehnologie.

  2. ei abia dau bani pe note 9….
    sunt niste petarde precum utilizatorii, nu degeaba samsung e de atata timp pe piata si nu a ajuns la 1 trilion