Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, Decizia ASTEPTATA de TOTI

Samsung GALAXY S10 are dezvaluita in exclusivitate o decizie foarte importanta luata pentru nou model de telefon, ea fiind asteptata de catre toata lumea.

Samsung GALAXY S10 culori

Samsung GALAXY S10 se afla in stadiu de dezvoltare in momentul de fata, iar astazi aflam ca exista in cadrul companiei coreene intentia de a aduce pe piata ceva ce foarte multa lume astepta de ceva vreme. Mai exact, inainte ca prototipurile Samsung GALAXY S10 sa intre in proces de verificare inaintea inceperii productiei, cei de la Samsung au stabilit ca noile telefoane sa fie lansate in nu mai putin de 9 culori pe piata, o schimbare foarte importanta.

Samsung GALAXY S10 a fost zvonit ca fiind pregatit pentru lansare intr-o noua culoare speciala, cu gradient, precum cea oferita in Huawei P20 Pro de catre chinezi, insa se pare ca planurile coreenilor sunt ceva mai complexe. Ei ar avea 9 culori pregatite pentru lansarea Samsung GALAXY S10 in ideea de a le oferi clientilor o diversitate cat mai mare in ceea ce priveste optiunile de achizitie, ceva ce foarte multa lume va aprecia cu siguranta.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, Decizia ASTEPTATA de TOTI

Samsung GALAXY S10 culori 1

Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie lansat cu un design substantial diferit in comparatie cu cel al seriei Samsung GALAXY S9, asa ca oferirea unor noi optiuni privind culorile ar fi ceva ce multa lume ar aprecia. Samsung GALAXY S10 are anuntate destule imbunatatiri pentru lansarea din primavara anului viitor, iar oferirea unei varietati atat de mari in ceea ce priveste culorile va fi cu siguranta un punct in plus adaugat la decizia de achizitie a unora dintre viitorii clienti.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat in 3 sau 4 versiuni in 2019, insa culorile nu vor fi impartite pentru fiecare model in parte, ci vor exista mai mult de 3 optiuni pentru fiecare dintre modelele existente. Samsung GALAXY S10 este zvonit in momentul de fata a fi pregatit pentru lansare undeva in primvara anului viitor, dar deocamdata nu este cunoscuta o data, desi Mobile World Congress 2019 ar trebui sa fie evenimentul in cardul caruia il vom vedea.