Samsung GALAXY S10: ULTIMUL cu o Functie SPECIALA

Samsung GALAXY S10 va fi ultimul model din serie care va avea o functie speciala pe care foarte multi dintre clienti o apreciaza, dar ea va fi eliminata din telfeoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S10 jack 3.5mm 359312

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie ultimul model de smartphone al Samsung care are integrata o functie pe care foarte multi dintre clientii celor din Coreea de Sud o apreciaza in momentul de fata, si n-o vor disparuta. In ciuda acestui lucru, pentru a sustine evolutia smartphone-urilor, cei de la Samsung vor sa renunte in Samsung GALAXY S10 la portul audio de 3.5mm al telefoanelor pentru ca asa este normal pentru a sustine evolutia telefoanelor.

Samsung GALAXY S10 va renunta la aceasta tehnologie la mai bine de doi ani dupa ce Apple a decis sa renunte complet la telefoanele pe care le vinde, insa americanii nu au fost singurii care au luat aceasta decizie. Alti producatori au luat decizii similare, Samsung a tot ras de ei de-a lungul timpului, insa cu Samsung GALAXY S10 va intra in randul producatorilor de de smartphone-uri care vor avea produse ce vin fara un port audio de 3.5mm, si doar cu unul USB-C.

Samsung GALAXY S10: ULTIMUL cu o Functie SPECIALA

Samsung GALAXY S10 va aduce multe schimbari de design pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar si o gama variata de componente noi, si functii care nu sunt disponibile in actualele modele, insa iata ca pentru seriile viitoare vor fi facute si alte modificari. Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat fara portul audio de 3.5mm care inca va mai exista in Samsung GALAXY S10, iar aceasta ar putea fi doar una dintre tehnologiile care vor disparea din seria de telefoane.

Samsung GALAXY S10 ar putea veni totusi cu o surpriza uriasa din partea coreenilor, mai exact integrarea unei camere cu 4 senzori de imagine in locul celor 3 care sunt anuntati acum, coreenii avand deja un model pe piata care are aceasta tehnologie. Samsung GALAXY S10 va fi lansat in primavara anului 2019 de catre compania Samsung, in timp ce Samsung GALAXY Note 10 va fi lansat in vara, si ar trebui sa vina fara portul audio de 3.5mm, ca o premiera pentru coreeni.