Samsung GALAXY S10. ACESTA este Telefonul in Forma FINALA

Samsung GALAXY S10. Forma finala a telefonului pregatit pentru lansare de catre coreeni ne arata ca visele fanilor din lumea intreaga vor fi indeplinite.

35

Samsung GALAXY S10 concept

Samsung GALAXY S10. Forma finala a noului telefon al companiei coreene a fost stabilita deja, nu mai exista vreun dubiu cu privire la modul in care va arata, asa ca putem vedea si un prim concept care ne prezinta ce vom cumpara. In clipul video de mai jos puteti vedea un concept pentru Samsung GALAXY S10 care erata exact design-ul final al telefonului pregatit pentru lansare de catre coreeni, acesta fiind creat in baza unor schite luate de la partenerii lor.

Samsung GALAXY S10. va avea un ecran cu margini foarte subtiri, aproape inexistente, asa cum au cerut fanii companiei coreene de ceva vreme, si asa cum este trend-ul in industrie in momentul de fata. Desigur ca acest ecran va fi si curbat, iar asta pentru ca vorbim despre o “trasatura” cu care Samsung GALAXY S10 ramane diferit fata de unele modele de pe piata, mai putin cele ale Huawei, care de anul acesta au ecranele curbate in acelasi mod.

Samsung GALAXY S10. ACESTA este Telefonul in Forma FINALA

Samsung GALAXY S10. O camera tripla, sau quad, este deasemene asteptata atat pentru modelul standard, cat si pentru cel plus, design-ul urmand a fi identic, doar ca dimensiunile urmeaza sa fie diferite. Practic, schimbari mari in comparatie cu seria S9 vor fi doar pentru marginile mai mici ale Samsung GALAXY S10, dar si pentru camera diferita, in rest telefoanele urmand a arata cam la fel, iar preturile vor fi foarte similare deasemenea.

Samsung GALAXY S10. Acest telefon reprezinta o infaptuire a dorintei coreenilor de a oferi un model care sa fie cu adevarat accesibil pentur clientii din lumea intreaga, si care sa rezolve probleme actuale cu vanzarile. Cat succes va avea el, e greu de spus, insa e destul de clar faptul ca Samsung GALAXY S10 va indeplini dorintele multor fani, iar acest design va fi folosit cel mai probabil inclusiv in anul 2020, cu telefoanele de atunci.