Samsung GALAXY S10. ACESTA este Telefonul in Forma FINALA

Samsung GALAXY S10. Forma finala a telefonului pregatit pentru lansare de catre coreeni ne arata ca visele fanilor din lumea intreaga vor fi indeplinite.

Samsung GALAXY S10 concept

Samsung GALAXY S10. Forma finala a noului telefon al companiei coreene a fost stabilita deja, nu mai exista vreun dubiu cu privire la modul in care va arata, asa ca putem vedea si un prim concept care ne prezinta ce vom cumpara. In clipul video de mai jos puteti vedea un concept pentru Samsung GALAXY S10 care erata exact design-ul final al telefonului pregatit pentru lansare de catre coreeni, acesta fiind creat in baza unor schite luate de la partenerii lor.

Samsung GALAXY S10. va avea un ecran cu margini foarte subtiri, aproape inexistente, asa cum au cerut fanii companiei coreene de ceva vreme, si asa cum este trend-ul in industrie in momentul de fata. Desigur ca acest ecran va fi si curbat, iar asta pentru ca vorbim despre o “trasatura” cu care Samsung GALAXY S10 ramane diferit fata de unele modele de pe piata, mai putin cele ale Huawei, care de anul acesta au ecranele curbate in acelasi mod.

Samsung GALAXY S10. ACESTA este Telefonul in Forma FINALA

Samsung GALAXY S10. O camera tripla, sau quad, este deasemene asteptata atat pentru modelul standard, cat si pentru cel plus, design-ul urmand a fi identic, doar ca dimensiunile urmeaza sa fie diferite. Practic, schimbari mari in comparatie cu seria S9 vor fi doar pentru marginile mai mici ale Samsung GALAXY S10, dar si pentru camera diferita, in rest telefoanele urmand a arata cam la fel, iar preturile vor fi foarte similare deasemenea.

Samsung GALAXY S10. Acest telefon reprezinta o infaptuire a dorintei coreenilor de a oferi un model care sa fie cu adevarat accesibil pentur clientii din lumea intreaga, si care sa rezolve probleme actuale cu vanzarile. Cat succes va avea el, e greu de spus, insa e destul de clar faptul ca Samsung GALAXY S10 va indeplini dorintele multor fani, iar acest design va fi folosit cel mai probabil inclusiv in anul 2020, cu telefoanele de atunci.

35 COMENTARII

  1. e ca si cum ai zice ca ferrari fara motor nu face doi bani
    Atat de destept esti
    Vezi ca este articol despre Samsung..deci atat de dezamagit esti incat incerci sa iti ascunzi tristetea dand in concurenta ah ?!
    HAHAH

  2. In acest video este prezentat destul de frumos , însă in realitate lucrurile vor sta total altfel . Va fi o dezamagire , un eșec total, acest telefon .

  3. V-am spus ca atunci cand samsung va incerca primul desgin change dupa 3 ani de zile, ca nu va putea tine un display perfect fara sa fie afectat
    Acum 4 ani au inceput cu edge ce imaginea este afectata pe cele 2 margini…iar acum au mai pus si gaura…deci acum este un S9+ cu gaura
    Bravo Samsung

  4. Dacă cineva o să zică că e mai ok decât notch-ul, este trist. Și Apple dacă implementa așa ceva, era luată în râs. Mai bine renunțau la camera de pe față și atunci da, era un design reușit.

  5. De unde stiti voi cum o sa fie un telefon care apare peste 3 luni ?? Aceleasi stiri de cancan ieftin pe toate site-urile. Articole copiate de la unul la altul in cascada. Habar nu aveti nimic dar dati din gura ca niste babe senile.

  6. Dorele daca nu stiai..aceste lucruri se stiu cu 2-3 luni inainte…de prin 2010
    Deci nu mai face misto de stiri pt ca ai trait sub o stanca

  7. Bravo ma. Ironizează Apple pt notch și ii pui și tu unul doar ca îl muti mai la dreapta și mai pe centru.
    Nu ar trebui sa aibă tupeu sa mai deschidă gura.
    II critica pe aia și apoi ei vin cu o varianta și mai urata. Au mutat gaura din centru pe dreapta și gata, au rezolvat problema.
    Cei de la Samsung sunt penibili ca de obicei. Da. Și bretonul iphone este urat dar măcar Apple nu face mișto de Samsung și își vad de ciorba lor acolo.

  8. Daca nu îți place nu îl cumperi, simplu. Bineînțeles din moment ce arata de 10 ori mai bine ca un iPhone vorbești prostii. 3 margini diferite nu are și xr? Și mai are și notch ? deci canta la alta masa

  9. e ca si cum ai zice ca ferrari fara motor nu face doi bani
    Atat de destept esti
    Vezi ca este articol despre Samsung..deci atat de dezamagit esti incat incerci sa iti ascunzi tristetea dand in concurenta ah ?!
    HAHAH

  10. iphone 5 tot asa erau unii ca tine ce spuneau cu 2 luni inainte de event…ca nu are cum Apple sa faca un iphone in 2 nuante…
    Stii cum e , prrost sa fii dar sa iti revii….observam ca tu nu ti-ai revenit nici dupa 5-6 ani

  11. pare ca esti singura baba senila…logic ca un articol important si real, este distribuit pe multiple site’uri….
    Sau tu nu stiai nici asta?