Xiaomi a LANSAT AirDots Pro, NOI CLONE AirPods

Xiaomi a decis sa lanseze astazi AirDots Pro, o noua pereche de clone ale castilor AirPods create de catre compania Apple, iata cum arata ele.

Xiaomi airdots pro

Xiaomi, separat de CES 2019, a lansat astazi Mi AirDots Pro, noi clone ale castilor AirPods, cu care spera sa atraga clientii care sunt in cautare de casti wireless pe care sa le foloseasca zilnic. Xiaomi a lansat in noiembrie 2018 AirDots, o pereche de casti wireless care nu semanau cu AirPods, doar imparteau jumatate din denumire, dar acum a mers mai departe.

Xiaomi s-a gandit ca o pereche de clone ale AirPods vor avea succes mai mare decat prima versiune a AirDots, si acest lucru s-ar putea dovedi a fi 100% adevarat. De la felul in care arata casca in sine, si pana la cutia in care pot fi stocate si incarcate, cei de la Xiaomi au incercat sa reproduca fidel castile AirPods pentru a pacali cat mai multi clienti.

Xiaomi a LANSAT AirDots Pro, NOI CLONE AirPods

Xiaomi airdots pro airpods

Xiaomi a implementat inclusiv butoane tactile pentru a controla redarea de muzica prin intermediul acestor casti, insa inclusiv controlarea asistentilor personali pe care utilizatorii vor sa-i foloseasca. Fiecare dintre cele doua casti AirDots Pro functioneaza independent una de cealalta, ca AirPods, iar Xiaomi le-a facut inclusiv rezistente la apa, deci e un pachet aproape complet.

Xiaomi airdots pro airpods clona

Xiaomi ofera 4 ore de autonomie pentru castile AirDots Pro, iar carcasa e capabile sa le ofere inca 10 ore cu doar o ora de incarcare, deci un utilizator le poate folosi o zi intreaga fara probleme. Cea mai mare diferenta dintre AirPods si AirDots Pro sta totusi in pret, deoarece ele costa doar 60 de dolari, in timp ce produsul companiei Apple costa nu mai putin de 159 de dolari.