Samsung GALAXY S10. Va fi UMILIT de iPhone, Huawei

Samsung GALAXY S10. Din pacate pentru fani, va fi UMILIT de catre iPhone XS, sau telefoanele Android de la Huawei si alti producatori, iata de ce e in dezavantaj.

Samsung GALAXY S10 umilit iphone

Samsung GALAXY S10. Noul telefon al companiei Samsung va avea parte de o mica problema cand va fi lansat pentru clientii din lumea intreaga, iar asta pentru ca nu va oferi performantele alea chiar de top pentru clienti. Un nou test de performante publicat astazi confirma faptul ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie inferior iPhone XS, dar cel mai probabil inclusiv noilor modele de telefoane de la Huawei, OnePlus, Oppo, Xiaomi, sau chiar Vivo.

Samsung GALAXY S10. In imaginea de mai jos puteti vedea un test facut pentru noul chip Exynos 9820 instalat intr-un telefon al coreenilor in care regasim si 6 GB de memorie RAM, deci e posibil sa fie versiunea standard. In aceasta situatie, putem vedea ca performantele Samsung GALAXY S10 sunt cu aproximativ 10% mai mici decat cele ale iPhone XS, insa ar trebui sa fie inferioare inclusiv celor pe care le vor oferi inclusiv telefoanele noi de la chinezi.

Samsung GALAXY S10 va fi inferior in performante telefoanelor iPhone, Huawei, si nu numai

Samsung GALAXY S10 umilit iphone performante

Samsung GALAXY S10. Situatia in sine nu e nici pe departe noua, iar asta pentru ca am mai vazut deja diverse modele de telefoane ale coreenilor, care din start au fost puse in vanzare cu performante inferioare ale celor de la alti producatori. Desi Samsung s-a laudat de cam fiecare data cu telefoane care ar avea performante de top, in realitate ultimele modele au fost inferioare in performante multor altor telefoane competitoare, iar Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie in aceeasi situatie.

Samsung GALAXY S10. Problema aici este chip-ul Exynos 9820, care nu e cu mult mai bun decat cel lansat anul trecut, insa Qualcomm Snapdragon 845 e o alta situatie, insa va fi implementat intr-un numar foarte limitat de telefoane. In aceasta idee, foarte multi dintre clientii care vor cumpara Samsung GALAXY S10 nu vor beneficia de performantele de top pe care le asteptau pentru smartphone-urile lor, iar asta ar putea supara foarte multa lume.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea noilor modele de telefoane urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie, insa lansarea va avea loc abia undeva in jurul datei de 8 martie, dupa cum prea bine stiti.