Apex Legends ATACA Fortnite cu Noile Battle Pass

Apex Legends a lansat noi Battle Pass-uri cu care ataca Fortnite, ele aducand o multime de noutati importante pentru jucatorii din lumea intreaga de astazi.

Apex Legends battle pass fortnite

Apex Legends este noul joc online lansat de catre cei de la Epic Games ca un concurent pentru Fortnite, el reusind sa adune zeci de milioane de utilizatori mult mai repede decat creatia celor de la Epic Games. Primul Battle Pass a fost lansat saptamana aceasta pentru Apex Legends, iar EA Games a luat decizia sa-l vanda la exact acelasi pret pentru care sunt vandute cele care sunt create pentru Fortnite, ceea ce nu prea este o surpriza atat de mare.

Apex Legends are primul Battle Pass vandut in cadrul jocului la pretul de 950 de Apex Coins, adica 10 dolari, exact acelasi pret care este cerut pentru cele care sunt disponibile pentru jocul Fortnite in momentul de fata. Cu aceste Battle Pass-uri jucatorii din Apex Legends si Fortnite au acces la continut exclusiv, au deblocate multe lucruri din lumea virtuala, si beneficiaza de diverse alte exclusivitati care sunt foarte greu de obtinut in alte moduri.

Apex Legends ATACA Fortnite cu Noile Battle Pass

Apex Legends a fost gandit ca un concurent direct pentru Fortnite, iar toate actiunile de pana acum ale celor de la EA Games au fost indreptate direct spre a atrage cat mai multi jucatori spre platforma proprie. Pana acum nu mai putin de 500.000 de conturi au fost banate in Apex Legends dupa ce au fost descoperiti utilizatori trisand in cadrul platformei, cifre similare pentru Fortnite nefiind deocamdata anuntate, dar cu siguranta sunt destul de mari.

Apex Legends este deocamdata doar la inceput, fiind lansat cu aproape doua luni de zile in urma, deci mai exista foarte multe de pus la punct pentru titlu, iar asta inseamna ca inca va ramane in urma Fortnite. Daca noutatile importante vor continua sa vina pentru Apex Legends, atunci e de asteptat ca Fortnite sa aiba probleme serioase in anii urmatori, dar totul depinde de schimbarile care vor fi implementate pentru jucatorii din lumea intreaga.