Sezonul 10 al Fortnite are Primele NOUTATI Confirmate OFICIAL

Fortnite. Sezonul 10 al jocului are primele noutati confirmate in mod oficial de catre Epic Games, iata ce a pregatit pentru jucatorii din lumea intreaga.

Sezonul 10 al Fortnite vine are Primele NOUTATI Confirmate OFICIAL

Fortnite. Jocul fenomen se pregateste de cel de-al 10-lea sezon pe care compania Epic Games vrea sa-l lanseze in perioada imediat urmatoare, si pe care il promoveaza prin cateva leak-uri extrem de interesante. Cea mai importanta dintre noutatile dezvaluite oficial de catre Epic Games ne arata un nou robot care va fi integrat in lumea virtuala chiar poimaine, sezonul 10 al Fortnite fiind programat pentru lansare in data de 1 august 2019.

Fortnite. Puteti vedea ca robotul se anunta a fi una dintre cele mai interesante schimbari facute pana acum in joc, si am putea vorbi despre un nou “vehicul” pe care jucatorii l-ar putea controla. Unele teorii spun ca jucatorii vor putea intra in acest robot si-l vor putea controla in luptele pe care le vor avea in cadrul Fortnite incepand cu sezonul 10, iar asta ar face luptele cu mult mai interesante, pentru ca vorbim despre ceva complet diferit.

Sezonul 10 al Fortnite are Primele NOUTATI Confirmate OFICIAL

Fortnite. Cea de-a doua noutate este o imagine in care sunt prezentate cateva cladiri care i-au facut pe unii sa se gandeasca la faptul ca ar putea fi implementata o noua locatie inspirata din una mai veche, Dusty Divot. Unii spun ca aceasta locatie ar urma sa revina cu sezonul 10 al Fortnite, mai ales ca Epic Games le cere jucatorilor sa isi aduca aminte de ceea ce a fost oferit candva, deci ideea de a o reimplementa nu este ceva neobisnuit.

Fortnite. Alte noutati importante pentru joc n-au fost deocamdata dezvaluite, dar cu siguranta vom avea parte de foarte multe schimbari, de la arme noi, si pana la costume care vor putea fi incercate de catre jucatori. Noi locatii sunt deasemenea asteptate cu sezonul 10 al Fortnite, insa deocamdata nu se stie foarte clar ce anume ar putea fi oferit, dar daca va aduceti aminte, Epic Games nu a dezamagit pana acum cu noutatile sale.