Vitezele 5G ale GALAXY NOTE 10 Plus sunt ULUITOARE (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G obtine viteze uluitoare de navigare pe internet, noul model de telefon luand toata lumea prin surprindere cu performantele bune.

15

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a fost lansat de catre compania coreeana pentru precomanda in SUA si alte zone de pe glob, insa intre timp vedem ce fel de performante poate obtine telefonul pe retelele 5G ale americanilor. In clipul video de mai sus puteti vedea o demonstratie a capacitatii GALAXY NOTE 10 Plus 5G de descarca fisiere de pe internet la viteze 5G, si rezultatul obtinut in aplicatia SpeedTest este unul absolut uimitor.

GALAXY NOTE 10 Plus 5G obtine viteze de navigare pe internet de pana la 1800 Mbps, sau undeva pe la 230 MB/s, adica mai mult decati poti obtine in momentul de fata pe calculatorul pe care-l folosest pentru a citi articolul. Desigur ca reteaua 5G a celor de la Verizon e cam goala acum, dar chiar si asa, ceea ce poate oferi telefonul in materie de viteze de descarcare pe internet este absolut impresionant, performantele fiind posibile.

Vitezele 5G ale GALAXY NOTE 10 Plus sunt ULUITOARE (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G functioneaza in SUA cu un nou chip Qualcomm Snapdragon 855, si are medii de stocare UFS 3.0, deci din punct de vedere hardware poate sustine vitezele 5G fara probleme. In comparatie cu ceea ce ofera Vodafone si RCS & RDS in Romania, vitezele din SUA sunt aproape duble si triple, ceea ce ne arata ca atunci cand vor fi folosite frecventele 5G si la noi, vom avea viteze de internet foarte mari.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G ar trebui sa aiba viteze la fel de bune si in Romania cu noul chip Exynos 9825, dar asta numai daca si retelele 5G ale operatorilor vor fi capabile sa furnizeze asemenea latime de banda. Stiam deja din diverse teste ca retelele 5G vor oferi viteze de navigare pe internet de peste 1 Gbps, insa ceea ce exista in SUA surprinde din toate punctele de vedere, si ne da sperante pentru Romania.