Huawei MATE X ar putea fi mai usor, cu o baterie mai mica

Huawei MATE X ar putea fi mai usor, cu o baterie mai mica

Huawei MATE X ar putea fi lansat cu o baterie mai mica, iar asta i-ar putea reduce si substantial greutatea, desi schimbarile n-ar putea sa bucure prea multi fani. Se pare ca o serie de modificari interne au fost facute pentru Huawei MATE X inainte de lansare, inclusiv una pentru baterie, a carei capacitate a fost redusa cu 100 mAh.

Practic, bateria primului telefon pliabil al Huawei ar urma sa fie de 4400 mAh, in loc de 4500 mAh, iar asta ii va reduce si greutatea cu 8 grame. Diferenta de 100 mAh intre specificatiile initiale ale bateriei si cele de acum cel mai probabil nu vor avea vreun efect negativ asupra autonomiei Huawei MATE X, cel putin teoretic.

Partea interesanta este ca Huawei MATE X ar urma sa fie disponibil si in mai multe configuratii in ceea ce priveste cantitatea de memorie RAM si spatiul de stocare, deci ar putea fi si mai ieftin. Sunt anuntate configuratii cu 6 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, fata de 8 GB RAM si 512 GB spatiu de stocare, deci pretul initial ar trebui sa fie mai mic.

In final, e foarte posibil ca Huawei MATE X sa fie lansat in august, nu in septembrie, asa cum se credea initial, el fiind deja licentiat de catre guvernul chinez pentru distributie.

1 COMENTARIU