Ecranul HUAWEI MATE 30 a aparut Astazi in PRIMELE IMAGINI

Ecranul Huawei MATE 30 apare astazi in primele imagini si dezvaluie ceea ce se va ascunde in spatele acestei componente foarte importante pentru telefon.

Ecranul HUAWEI MATE 30 a aparut Astazi in PRIMELE IMAGINI

Ecranului telefonului HUAWEI MATE 30 apare astazi in primele imagini pentru a ne arata ce anume se ascunde in spatele panoului frontal, si vorbim despre o imagine destul de interesanta cu noua componenta. S-a anuntat ca HUAWEI MATE 30 Pro ar urma sa aiba un ecran care are rata de refresh de 90 Hz, insa e improbabil ca versiunea mai ieftina din serie sa aiba implementat un ecran cu o rata de actualizare atat de mare, deci nu va asteptati la asta.

Pe de alta parte, aceste imagini cu ecranul care va fi folosit in HUAWEI MATE 30 ne confirma faptul ca telefonul urmeaza sa aiba un decupaj in continuare, la fel ca fratele sau mai mare, deci nu scapam de asa ceva inca. Mai mult decat atat, doua camere frontale ar urma sa fie deasemenea implementate, sau cel putin asta vedem in decupaj pentru ecran, doua locase care par a fi facute pentru a ascunde doua camere frontale.

Ecranul HUAWEI MATE 30 a aparut Astazi in PRIMELE IMAGINI

Ecranul HUAWEI MATE 30 a aparut Astazi in PRIMELE IMAGINI foto
Partile frontala/dorsala ale ecranului Huawei Mate 30.

Se pare ca si un cititor de amprente va fi integrat sub ecranul HUAWEI MATE 30, la fel ca in modelul Pro, dar asta nu e tocmai o surpriza, pentru ca foarte multe modele de telefoane chinezesti au asa ceva implementat. Cei de la Huawei au implementat un asemenea sistem de securitate biometrica in telefoanele lor inca de acum aproape un an de zile, asa ca am vorbi despre o continuare a oferirii tehologiei, dar acum si in modele mai ieftine.

Ecranul HUAWEI MATE 30 a aparut Astazi in PRIMELE IMAGINI noutati
Partea dorsala a ecranului Huawei Mate 30.

HUAWEI MATE 30 ar urma sa aiba ecranul produs de catre cei de la BOE, anul acesta fiind zvonit faptul ca va fi folosit un ecran OLED, la fel ca in versiunea Pro, iar chinezii de la BOE sunt singurii de la care cumpara Huawei. Separat de acestea nu se stie ce alte noutati importante ar putea fi oferite de catre ecranul telefonului, dar nu ar fi exclus sa avem parte de alte surprize, dar vom afla foarte curand ceea ce va fi oferit nou.

In baza a ceea ce stim deja, HUAWEI MATE 30 va fi prezentat in cursul primaverii anului viitor, mai exact undeva in cursul lunii martie, lansarea urmand a avea loc tot atunci.