iPhone 11: Specificatiile Tehnice pentru cele Trei Noi Modele

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au specificatiile tehnice posibile dezvaluite inainte de prezentarea programata de catre compania Apple.

iPhone 11 Specificatiile Tehnice pentru cele Trei Noi Modele

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max ar trebui sa fie cele trei modele de telefoane ale companiei Apple, conform informatiilor aparute pana acum, iar din cate se pare, specificatiile tehnice sunt dezvaluite pentru ele. Daca este sa fi sinceri, nici nu e greu de ghicit care ar urma sa fie specificatiile tehnice pentru modelele de acum, insa trebuie mentionat faptul ca acestea sunt pur speculative, si unele informatii despre iPhone 11 nu sunt reale.

iPhone 11 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.1 inch, iPhone 11 Pro unul cu diagonala de 5.8 inch, iar iPhone 11 Pro Max unul cu diagonala de 6.5 inch, acest lucru fiind cat se poate de sigur. Daca in ceea ce priveste diagonalele ecranelor din seria iPhone 11 nu pot exista dubii, cantitatea de memorie RAM nu va depasi 4 GB, sau in cel mai bun caz 5 GB, desi cei de la Apple ofera 6 GB RAM in iPad Pro, in telefoane nu e hotarata sa o faca inca.

iPhone 11: Specificatiile Tehnice pentru cele Trei Noi Modele

iPhone 11 Specificatiile Tehnice pentru cele Trei Noi Modele apple
Specificatiile Tehnice probabile pentru noile telefoane.

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vor avea toate cate un chip A13 integrat, toate vor avea camere de 12 megapixeli, dar numarul si tipul senzorilor de imagine va varia in functie de model. Toate cele trei telefoane din seria iPhone 11 vor avea un sistem de incarcare bilaterala pentru alte produse, carcase din sticla, Wi-Fi 6, si nu vor avea integrat 3D Touch dupa ani de zile in care tehnologia a tot fost oferita de americani.

Desi se mentioneaza in imaginea de mai sus ca iPhone 11 va avea minim 64 GB spatiu de stocare, iar iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vor avea minim 128 GB, nu mi-as face mari sperante in legatura cu asta. Interesant este ca si suport pentru Apple Pencil este anuntat in acest zvon care indica specificatiile tehnice pentru telefoanele din seria iPhone 11, dar nu cred ca vom vedea in realitate asa ceva de la Apple.

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max vor fi prezentate in data de 10 septembrie, precomenzile vor incepe pe 13 septembrie, iar lansarea va avea loc in data de 20 septembrie.