iPhone 11 CAND se LANSEAZA in ROMANIA Noile Telefoane

Cand se lanseaza iPhone 11 in Romania la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom, stim multumita Apple, americanii confirmand oficial prezentarea noului telefon mobil.

CAND se LANSEAZA IPHONE 11 in ROMANIA la EMAG, ORANGE, VODAFONE

Cand se lanseaza iPhone 11 in Romania la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom, si restul magazinelor online stim deja multumita companiei Apple, care a trimis zilele trecute invitatia pentru evenimentul oficial de prezentare. iPhone 11 se lanseaza in Romania pe 27 septembrie, daca Apple nu isi va schimba strategia de anul trecut, cand a adus seria iPhone XS in magazinele din tara noastra la doar o saptamana dupa ce a inceput vanzarile in SUA.

Lansarea iPhone 11 in Romania la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom, etc, va fi precedata de o sesiune de precomenzi, care ar trebui sa inceapa in data de 20 septembrie, adica in ziua lansarii globale a noii serii de telefoane. Cand se lanseaza iPhone 11 in Romania va fi determinat de ziua in care Apple va alege sa faca lansarea in primul val de tari, dar presedintele unui operator de telecomunicatii a confirmat deja ca data de incepere a distributiei e 20 septembrie.

CAND se LANSEAZA iPhone 11 in ROMANIA la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom

iPhone 11 cand se lanseaza in Romania va fi disponibil pentru achizitie atat la pret intreg, cat si la pret subventionat pe baza de abonament, adica exact la fel precum in anii trecuti, deci nu trebuie sa va faceti griji. Cand se lanseaza iPhone 11 in Romania vom benefia de preturi egale cu cele din Europa, iar asta pentru ca Orange, Vodafone, si probabil eMAG, vor avea produsele fara adaosuri fata de preturile din alte tari europene.

Cand se lanseaza iPhone 11 in Romania probabil vom avea si probleme cu stocurile, iar asta deoarece lucrurile au stat cam la fel in fiecare an in care noi modele au inceput sa fie puse in distributie de catre americani. iPhone 11 se lanseaza in Romania la o saptamana dupa ce Huawei MATE 30 PRO va fi prezentat oficial in Munich, Germania, deci va fi timp suficient pentru multa lume sa se gandeasca serios ce va dori sa cumpere.

Lansarea iPhone 11 in Romania va fi anuntata din timp de catre eMAG, Orange, Vodafone, Telekom, insa mai toti ar trebui sa initieze precomenzile de la ora 00:00 a zilei de 20 septembrie.