IQOS 3 DUO: dispozitivul inovator, lansat oficial în România

IQOS 3 DUO

În toamna lui 2019, producătorii de gadgeturi au întrecut cu mult așteptările în ceea ce privește inovația în tehnologie, dar mai ales în design. Lansările celor mai așteptate sau chiar neprevăzute device-uri arată acest lucru. Este și cazul producătorului Philip Morris, care a lansat în România noul dispozitiv de încălzire a tutunului IQOS 3 DUO, în octombrie 2019.

Dacă anul trecut IQOS 3 a atras atenția fumătorilor adulți prin beneficii, caracteristici, dar mai ales design, Philip Morris și-a propus același lucru cu lansarea pe piață a versiunii îmbunătățite a acestuia, IQOS 3 DUO. Noul dispozitiv are în spate peste 14 ani de cercetare și este rezultatul unei investiții de aproape șase miliarde de dolari. 

IQOS 3 DUO păstrează design-ul compact al generației precedente, dar vine cu o serie de îmbunătățiri, pe baza feedback-ului utilizatorilor: două utilizari consecutive, fără reîncărcarea stiloului, care acum durează mai puțin, comparativ cu versiunile anterioare.  

Principiul de funcționare rămâne același – lamela controlată electronic din interiorul stiloului încălzește tutunul cu precizie, la o temperatură de până la 350°C, din interior spre exterior. În acest mod, fumul și scrumul sunt complet eliminate, lăsând în urmă mai puțin miros și eliminând riscurile de ardere, dar oferind un grad de satisfacție ridicat. 

Nu numai design-ul futurist îți atrage atenția la IQOS 3 DUO, ci și funcțiile device-ului, astfel că poate concura cu cele mai inovatare gadgeturi de pe piață. Sistemul IQOS Protect Plus™ își spune cuvântul când vine vorba de fiabiliate, IQOS 3 DUO fiind proiectat să reziste la o gamă largă de temperaturi, de la 0⁰C până la 50⁰C, iar carcasa exterioară robustă oferă rezistență la șoc. 

În ceea ce privește culorile, IQOS 3 DUO le păstrează pe cele patru ale IQOS 3 (negru, alb, albastru și gold), însă aduce și noutate exclusivistă: o nuanță tomnatică, în ediție limitată (copper). Mai mult, IQOS 3 DUO oferă sute de opțiuni de personalizare, prin combinații de culori și accesorii.