iPhone 13 Pro: Asa ar Arata Noul Ecran cu Decupaj Mic (FOTO)

iPhone 13 Pro foto decupaj

iPhone 13 Pro este anuntat ca fiind pregatit pentru lansare cu un decupaj mai mic decat cel pe care-l stim in momentul de fata pentur telefoanele pe care le vinde deja compania americana, aceasta schimbare fiind una menita sa imbunatateasca design-ul general al telefonului.

iPhone 13 Pro cu un decupaj mai mic in ecran nu va ramane fara Face ID, sistemul urmand a fi in continuare oferit de catre compania Apple, doar ca difuzorul ar urma sa fie mutat in partea superioara a ecranului pentru a facilita reducerea decupajului.

iPhone 13 Pro urmeaza sa aiba decupajul din ecran redus cu aproximativ 8 milimetri in baza acestei modificari, deci diferenta va fi sesizabila si vizual, insa compania Apple nu vrea deocamdata sa renunte complet la acest tip de componenta pentur ecranele telefoanelor.

iPhone 13 Pro ar putea fi totusi ultimul model care ar fi lansat cu un asemenea tip de Face ID, compania Apple intentionand sa renunte complet la sistemul de recunoastere faciala pentru telefoanele sale in favoarea reintroducerii Touch ID, doar ca sub ecrane.

iPhone 13 Pro foto decupaj nou

iPhone 13 Pro ar putea avea totusi si alta denumire, mai exact iPhone 12, iar asta pentru ca modificarile care vor fi implementate nu vor fi chiar atat de mari precum se asteapta multi dintre clienti.