Valeriu Gheorghita: O saptamana de Vaccinare Non Stop in 6 Orase din Romania

Valeriu Gheorghita a readus astazi in atentia tuturor romanilor faptul ca intre 4 – 11 mai are loc un maraton al vaccinarii in toata Romania, astfel ca non stop vor putea fi imunizati oricare dintre romanii care asteptau de ceva vreme sa faca asta.

Valeriu Gheorghita spune ca doar in centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Timisoara, va fi posibila vaccinarea non stop fara programare pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa faca acest lucru.

“De asemenea, un alt element important, după cum știm, în perioada 4-11 mai, în cele 7 spitale militare din București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara se desfășoară un maraton al vaccinării pe o perioadă de 24 de ore din 24, în care orice persoană care dorește să se vaccineze se prezintă direct la centrul de vaccinare cu cartea de identitate sau cu un document de identitate valabil, pentru a se vaccina.

Din acest punct de vedere, încurajăm ca toți cei care doresc să se vaccineze, să se adreseze acestor unități medicale, acestor centre de vaccinare. Este un efort pe care colegii noștri îl fac și mi-aș dori să fie, evident, un succes. Cred că în felul acesta putem să asigurăm un număr cât mai mare de persoane vaccinate.”