DACIA Logan 2022: Vestea Dezamagitoare pentru Noua Masina

DACIA Logan 2022 alegere

DACIA Logan 2022 este un nou model de masina pe care cei de la DACIA il au deja in teste pe drumurile publice, si pe care se pregatesc sa il lanseze pentru clientii din toata Europa, si nu numai. DACIA Logan 2022 a fost prezentata deja in diverse imagini multumita testelor care se fac pe drumurile publice, iar zvonurile cele mai recente anuntau faptul ca masina urmeaza sa fie lansata undeva prin toamna acestui an, dar lucrurile par sa nu mai stea chiar asa.

DACIA Logan 2022 este un model important de masina pe care cei de la DACIA vor sa-l puna in vanzare cat mai rapid pentru clientii din toata Romania, dar din pacate situatia globala schimba lucrurile. Zilele trecute am aflat ca versiunea facelift a Duster nu va fi lansata mai devreme de iunie, iar vanzarile ar urma sa inceapa in septembrie, deci lansarea DACIA Logan 2022 e pusa in discutie in momentul de fata din foarte multe puncte de vedere.

DACIA Logan 2022: Vestea Dezamagitoare pentru Noua Masina

DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie un inlocuitor pentru modelele MCV si Lodgy, primul fiind deja scos din productie inca din cursul anului trecut, dar lipsa semiconductorilor e o problema prea mare. Ea a dus la amanarea lansarii versiunii facelift a Duster pana in septembrie, si este de asteptat ca in cazul DACIA Logan 2022 sa vedem o lansare facuta abia anul viitor, desi nu se stie foarte clar cam cand anume ar trebui sa se intample acest lucru, deocamdata.

DACIA Logan 2022 ar putea fi lansata in primavara anului viitor, cu vanzari initiate mai tarziu de atat, insa totul depinde de disponibilitatea semiconductorilor pentru fabricarea masinilor. DACIA Logan 2022 este un model care ar putea fi dorit de catre foarte multa lume, chiar daca va fi destul de scump, si nu dedicat chiar tuturor, insa in final pretul este cel care va dicta cererea pe care o va inregistra masina, si desigur ca aceasta criza globala a semiconductorilor va juca un rol esential.

DACIA Logan 2022 inca se afla in testare pe drumurile publice, deci vom mai vedea cu siguranta si alte imagini cu ceea ce urmeaza ea sa aduca in mod oficial pentru noi toti.