Huawei P50 Pro: Oficial, Noul Design e Confirmat de Huawei

Huawei P50 Pro dezvaluit

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon la care Huawei lucreaa de ceva vreme, iar acum are design-ul confirmat oficial de catre compania chinezeasca multumita invitatiei pentru evenimentul de prezentare al Harmony OS. E cunoscut faptul ca Huawei P50 Pro a avut printre motivele care au stat la baza amanarii lansarii sale si dorinta celor de la Huawei de lansa inclusiv Harmony OS cu noul model de telefon, iar acum ar trebui sa vedem totul in mod oficial.

Huawei P50 Pro va veni cu o noua camera care va avea 4/5 senzori de imagine inclusi in doua module circulare care vor fi vizibile in carcasa dispozitivului, astfel ca vorbim despre confirmarea oficiala  aimaginilor pe care le-am tot vazut in ultimele luni. Huawei P50 Pro va arata exact asa precum l-am vazut in toate imaginile venite din Asia, sau cel putin asta ne confirma din nou, acum oficial, compania Huawei, si edestul de usor de tras concluzia ca si ecranul va arata ca in concepte.

Huawei P50 Pro: Oficial, Noul Design e Confirmat de Huawei

Huawei P50 Pro va avea un Harmony OS un foarte mare punct nou important, iar asta deoarece pe partea hardware nu sunt asteptate schimari mari in raport cu seria Mate 40, cel putin in ceea ce priveste procesorul, si alte componente legate de el. Huawei P50 Pro ar trebui totusi sa aiba o baterie de capacitate mai mare, iar pe partea de camere vorbim despre ultimele facute de catre Huawei in colaborare cu Leica, producatorul german gasind deja alti parteneri.

Huawei P50 Pro ar putea fi totusi mai scump decat modelele lansate inaintea sa, insa aici nu avem ceva 100% sigur, iar asta pentru ca toate zvonurile au evitat sa spuna ceva in legatura cu acest aspect extrem de important. Pe de alta parte, e de asteptat ca Huawei P50 Pro sa fie disponibil in cantitati foarte reduse din cauza problemelor cu componentele importante, sanctiunile din SUA impiedicand Huawei sa-si faca telefoanele chiar asa cum isi doreste.

Huawei P50 Pro ar putea fi prezentat in data de 2 iunie, insa deocamdata nu se stie sigur pentru ca nu exista invitatii pentru vreun eveniment care sa indice cand urmeaza ele sa fie lansate in mod oficial.