Huawei P50 Pro: FOTO cu Noul Design Gandit pentru Telefoane

Huawei P50 Pro module

Huawei P50 Pro are astazi prezentat din nou design-ul pe care il putem astepta pentru telefoanele la care compania Huawei lucreaza de ceva vreme, si puteti vedea ca ele sunt in ton cu ceea ce ne-a fost prezentat pana acum. Huawei P50 Pro va avea un nou design pentru camera principala, aceasta fiind formata din doua segmente separate in care vor fi inclusi senzorii de imagine, dar si flash LED-ul care va fi folosit pentru pozele inregistrate pe timp de noapte.

Huawei P50 Pro va avea intr-unul dintre segmente ascunsi 3 senzori de imagine, in timp ce in celalalt va fi ascuns doar unul, impreuna cu un flash LED, astfel ca stiti in avans cum va arata totul. Puteti vedea in prima imagine care va fi design-ul complet al Huawei P50 Pro in momentul in care va fi lansat, acelasi lucru putand fi valabil inclusiv pentru modelul Huawei P50 Pro Plus, dar nu si pentru Huawei P50, care va avea mai putini senzori de imagine.

Huawei P50 Pro: FOTO cu Noul Design Gandit pentru Telefoane

Huawei P50 Pro module camera

Huawei P50 Pro are in a doua poza prezentat mai clad modulul camerei, in toata complexitatea sa, iar asta pentru ca vorbim intr-adevar despre ceva complex pentru noile dispozitive. CEi de la Huawei au lucrat destul de mult la acest nou design special pentru Huawei P50 Pro si celelalte modele din serie, astfel ca in final clientii vor avea parte de o experienta noua cand vine vorba despre folosirea telefoanelor, dar si inregistrarea de poze si clipuri video.

Huawei P50 Pro module senzori

Huawei P50 Pro ar urma sa fie prezentat in mod oficial in luna iunie, impreuna cu noua serie, dar si cu Harmony OS, la care cei de la Huawei lucreaza de ceva vreme deja. Pana atunci ar trebui sa fie totul 100% pregatit pentru a fi lansat in mod oficial, si asteptarile sunt foarte mari pentru noile modele de telefoane, mai ales ca Huawei P50 Pro ar trebui sa se lupte nu doar cu Samsung GALAXY S21, ci si cu urmatoarele iPhone 13, chiar daca nu va avea toate armele la dispozitie.

Huawei P50 Pro ar putea fi usor mai scump decat modelele anterioare din cauza implementarii unei noi camere principale, dar si a altor modificari substantiale, asa ca e bine sa va asteptati si la asta.