Huawei P50 Pro: Noi Imagini Arata Telefonul cu Design Final

Huawei P50 Pro finalizat

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon pe care compania Huawei vrea sa il lanseze pentru clientii din toata lumea, si multumita unor imagini aparute astazi, avem ocazia de a vedea cum ar trebui sa arate. Mai exact, imaginile de mai jos definitiveaza design-ul pe care Huawei P50 Pro il va avea cand va fi lansat, si vorbim despre exact ceea ce ni s-a tot spus de cateva luni incoace in legatura cu felul in care ar trebui sa arate telefonul.

Huawei P50 Pro urmeaza sa fie lansat cu o camera noua, ultima care este produsa in colaborare cu cei de la Leica, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre un modul nou care are senzorii de imagine inclusi in componente mult mai mari. Design-ul pe care camera Huawei P50 Pro il are este unul care are menirea de a scoate telefonul oarecum in evidenta pe o piata plina de telefoane noi, insa alti producatori din China anunta modele cu design-uri similare.

Huawei P50 Pro: Noi Imagini Arata Telefonul cu Design Final

Huawei P50 Pro finalizat design

Huawei P50 Pro are pe de alta parte un design modificat mult pentru panoul frontal, iar asta pentru ca vedem margini foarte subtiri pentru acesta, desi camera frontala nu dispare, ea ramanand in continuare intr-o perforatie. In ceea ce priveste design-ul general, nu vorbim despre un telefon care sa iasa in evidenta chiar atat de mult in mod pozitiv cu felul in care arata, sau cel putin aceasta este parerea mea vis-a-vis de aspectul noului produs chinezesc.

Huawei P50 Pro va avea totusi multe noutati importante ascunse in interiorul carcasei, separat de cele pe care le stim deja de la seria Mate 40 Pro, unele componente ramanand neschimbate. Dupa cum prea bine stiti deja, problemele aduse de catre sanctiunile din SUA le dau mari batai de cap chinezilor de la Huawei, iar asta le afecteaza capacitatea de a implementa inovatii tehnologice de top in telefoanele pe care le lanseaza.

Huawei P50 Pro va fi prezentat in mod oficial undeva pe la jumatatea lunii viitoare, asa ca ramane doar sa vedem in ce masura noutatile sale vor si fi pe masura asteptarilor noastre.