Huawei P50 Pro: Vestea Grozava despre Lansare si o Problema

Huawei P50 Pro rabat

Huawei P50 Pro este unul dintre cele trei modele de telefoane pe care compania chinezeasca Huawei vrea sa le lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar astazi avem parte de o veste buna, si una proasta. Mai exact, se pare ca Huawei P50 Pro a intrat deja in productie la partenerii companiei Huawei, impreuna cu modelul P50, insa Huawei P50 Pro Plus nu ar fi intrat inca in proces de fabricatie, asa ca e posibil sa fie putine unitati oferite la lansare.

Huawei P50 Pro intrat deja in productie ar trebui sa fie disponibil in cantitati suficiente cat va fi lansat in mod oficial, la fel ca si Huawei P50, ambele telefoane fiind oricum cele mai cautate din serie. Interesul e mai mare vis-a-vis de aceste modele din cauza pretului mai mic de vanzare pentru Huawei P50 si Huawei P50 Pro Pro in comparatie cu Huawei P50 Pro Plus, chiar daca nu vor avea chiar toate noutatile pe care le vom vedea in celelate modele.

Huawei P50 Pro: Vestea Grozava despre Lansare si o Problema

Huawei P50 Pro ar putea avea totusi o problema destul de serioasa din cauza camerei principale, iar asta pentru ca, din cate se pare, e posibil sa nu poata fi oferiti chiar cei mai buni senzori de imagine. Sanctiunile impuse de catre SUA ar putea impiedica Huawei sa ofere in Huawei P50 Pro componentele grozave de ultima generatie pe care le asteapta clientii sai, iar asta ar putea fi o problema foarte serioasa pentru toti cei care vor sa cumpere modelele noi.

Huawei P50 Pro ar trebui sa fie un telefon de ultima generatie, cu cele mai bune si mai noi tehnologii posibile, insa din pacate e improbabil sa se intample acest lucru cu sanctiunile actuale. E mult mai posibil ca Huawei P50 Pro sa nu aiba chiar tot ceea ce asteapta clientii de la acest model, si sa existe imposibilitatea de a implementa anumite componente de ultima generatie din cauza problemelor pe care le aduc sanctiunile impuse in SUA.

Huawei P50 Pro va fi prezentat in mod oficial undeva pe la jumatatea lunii iunie, asa ca mai avem de asteptat pana cand va fi dezvaluit in mod oficial pentru toata lumea.