Auchan: Oficial, Romanii Nu Stiu ce se Ofera Gratuit Acum

Auchan compensatie

Auchan a gandit pentru clientii din toata Romania o serie de surprize extrem de interesante, insa putini dintre ei stiu ce li se ofera gratuit chiar incepand de acum daca merg in magazine si isi fac cumparaturile din ele. Vorbim despre faptul ca Auchan a decis sa le ofere clientilor din Romania care au si card MyClub posibilitatea de a primi gratuit premii sub forma de bonusuri oferite pe carduri, sumele pe care compania s-a gandit sa le ofere fiind surprinzator de mari.

Auchan nu e la prima promotie de acest gen prin care le ofera bani gratuit clientilor care isi fac cumparaturile in magazinele sale din toata tara, insa trebuie sa aveti un car MyClub pentru a profita de tot. Auchan ofera 7 premii in valoare de 2000 de euro sub forma de bonus oferit pe cardul MyClub, acei bani putand fi folostii pentru cumparturi din magazinele sale, iar separat de asta se ofera si returnarea in proportie de 100% a banilor cheltuiti pe cumparaturile din magazine, tot sub forma de bonus pe card.

Auchan: Oficial, Romanii Nu Stiu ce se Ofera Gratuit Acum

Auchan ofera 7 premii in valoare de 2000 de euro fiecare plus inca 70 de premii sub forma de returnare in proportie de 100% a cumparaturilor, dar in limita a doar 5000 de LEI. Cei de la Auchan au impartit promotia pe luni pana in decembrie 2021, iar in fiecare luna ofera cate 11 premii pentru clienti, unul de 2000 de euro si inca 10 cu returnarea cumparaturilor, deci trebuie sa participati in fiecare luna pentru a fi luati in calcul pentru a primi gratuit bonusurile.

Auchan a gandit mecanismul campaniei intr-un asemenea mod incat clientii care au card MyClub sa poata cumpara orice si sa isi primeasca inapoi banii pentru cumparaturi, sau direct bonus de o valoare mare. Nu conteaza ce cumparati de la Auchan pentru ca veti fi oricum inscrisi pentru a prticipa la aceasta promotie, deci nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la ceea ce va intereseaza din magazinul online, sau cele fizice, si sa faceti cumparaturile dorite.

Auchan desfasoara aceasta campanie, dupa cum v-am spus, pana la finalul acestui an, deci exista ample oportunitati pentru a cumpara tot ceea ce va intereseaza de la magazinul online din Romania.