DACIA Logan 3: FOTO cu Noua Versiune Speciala a Masinilor

DACIA Logan 3 rusi

DACIA Logan 3 a fost lansata oficial de catre cei de la DACIA in primavara acestui an, insa daca va gandeati ca modelele care au aparut atunci sunt si ultimele, ei bine va inselati amarnic. DACIA Logan 3 va ajunge in curand in Rusia, insa acolo nu va fi vanduta sub brand-ul companiei romanesti, ci sub cel al Renault, desi in esenta masina este in proportie de 90% aceeasi, doar daca are o alta emblema pe capota si cateva modificari minore la interior.

DACIA Logan 3 in aceasta noua versiune este prezentata in imaginea de mai jos, ea fiind surprinsa in timp ce noul model se afla in proces de testare pe continentul european, si puteti vedea cam care vor fi modificarile la partea frontala. In mare, DACIA Logan 3 va ramane la fel, schimbarile estetice fiind mici, si cel mai probabil la interior vor exista deasemenea cateva noutati, dar e putin probabil sa fie vorba despre ceva notabil pentru noul model de masina.

DACIA Logan 3: FOTO cu Noua Versiune Speciala a Masinilor

DACIA Logan 3 rusi renault

DACIA Logan 3 care va fi vanduta in Rusia sub brand-ul Renault va ajunge totusi acolo cu alte motoare aspirate, nu cele care sunt vandute in Europa in momentul de fata, ceea ce nu e tocmai o surpriza. Renault incearca sa ofere optiuni superioare pentru modelele vandute in intreaga lume, si acest lucru se vede cu Duster, insa in cazul DACIA Logan 3 nu prea are ce sa ofere chiar atat de mult in plus si sa vanda masina la un pret suficient de mic incat ea sa ramana atractiva pentru clienti.

DACIA Logan 3 rusi lateral

DACIA Logan 3 are succes mare in multe piete in care a fost lansata, la fel ca si Sandero 3, iar ambele vor ajunge in Rusia sub brand-ul Renault, desigur cu denumiri diferite. DACIA Logan 3 inca se vinde bine, la fel ca si Sandero 3, iar lansarea lor in modele speciale in Rusia ne-ar putea spune si ce vom primi in materie de schimbari in anii urmatori in modelele facelift, asa cum s-a intamplat pana in momentul de fata cu alte modele vandute de companie.

DACIA Logan 3 rusi spate

DACIA Logan 3 poate fi cumparata acum din Romania de catre toti cei interesati, dar acest model special pentru Rusia va fi lansat undeva in cursul urmatoarelor luni, deci mai avem de asteptat dupa el.