Doua Schimbari din iPhone 13 despre care Probabil Nu Stiai

Schimbari iPhone 13 nu stiai

iPhone 13 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple cu o serie de noutati interesante, iar aici vorbim despre schimbari menite sa faca telefoanele mult mai populare in lumea intreaga si sa continue vanzarile bune pe care le inregistreaza compania americana.

Prima dintre schimbari are legatura cu o modificare a unei culori pentru telefoanele din seria iPhone 13, compania Apple pregatindu-se sa modifice actuala culoare aurie pentru a o face sa semene mai mult cu culoarea bronz, deci nu vorbim despre introducerea unei culori noi.

Tot in categoria culorilor intra si o modificare pentru cea graphite, Apple intentionand sa o faca mai similara cu un negru mat, asa cum a mai avut in trecut pentru produsele pe care le vinde, deci nici aici nu vorbim despre un model de culoare noua, ci o schimbare a uneia existente.

Pentru cei carora nu le place faptul ca marginile din otel inoxidabil ale iPhone 12 se murdaresc de amprente exista o veste buna, iar asta pentru ca iPhone 13 va avea aplicat un tratament special impotriva amprentelor, precum cel pentru ecrane, design-ul ramanand identic cu cel al modelelor din 2020.

Seria iPhone 13 va fi lansata de catre cei de la Apple undeva prin luna septembrie, cel mai probabil undeva in a doua parte a lunii, astfel ca ar trebui sa vedem lansarea oficiala in primele doua saptamani, cu precomenzi deschise in multe tari tot atunci.