Samsung: Galaxy S9 NU a Copiat iPhone X

Samsung Galaxy S9 nu a copiat iPhone X, conform presedintelui diviziei mobile a companiei Samsung, DJ Koh, acesta vorbind intr-un interviu cu presa americana despre acuzatiile facute impotriva noului smartphone.

Samsung Galaxy S9 Copiat iPhone X

Samsung Galaxy S9 este criticat de catre unii dintre cei care l-au testat ca a copiat din iPhone X noua functie Animoji, in smartphone-ul coreenilor ea fiind integrata sub forma unei aplicatii numite AR Emoji. Samsung Galaxy S9 are prin aplicatia AR Emoji o functionalitate similara, dar cu unele imbunatatiri implementate de catre coreeni pentru a incerca sa ofere si ceva nou pentru ca oamenii sa nu se gandeasca instant ca e o clona Animoji.

Samsung Galaxy S9 ofera, exact ca Animoji, posibilitatea de a controla cu expresiile faciale, si miscarile capului, un personaj virtual, diferenta fiind ca aici acesta e creat in baza fetei noastre, nu e predefinit, ca la iPhone X. Presedintele diviziei mobile a Samsung sustine totusi ca functia din Samsung Galaxy S9 este “noua” si ca el s-a gandit inca din anul 2001 sa o implementeze in smartphone-uri, dar abia in 2017, dupa lansarea iPhone X, ea este oferita.

Samsung sustine ca Galaxy S9 nu a copiat iPhone X

Samsung Galaxy S9 ar avea o functie AR Emoji complet diferita fata de cea Animoji din iPhone X, conform presedintelui Samsung, dar oare ce putea sa mai spuna dupa ani si ani in care Samsung a copiat iPhone. Oricat ar incerca presedintele Samsung sa dea de inteles ca in Samsung Galaxy S9 nu a fost implementata o clona Animoji, lumea stie ce a lansat Apple anul trecut si ce au facut coreenii, chiar daca nu vorbim despre o copie 1:1 intre functii.

“He bristled at any notion Samsung was playing catch-up with Apple, as the human emojis took years of development, he added. “Their approach and my approach is totally different,” said Mr. Koh, cautious not to mention Apple, a rival and components customer, by name. “I do work seriously based off my own roadmap.””

Samsung Galaxy S9 vine cu unele inovatii in comparatie cu iPhone X si nu trebuie trecut cu vederea acest lucru, insa nu trebuie trecut cu vederea nici faptul ca functia AR Emoji a fost inspirata din Animoji. Cei de la Samsung nu par capabili sa ofere functii populare pentru smartphone-urile proprii, asa ca pentru ca Samsung Galaxy S9 sa aiba succes, compania coreeana a decis sa implementeze ceva ce s-a dovedit a fi popular in iPhone X.