Samsung GALAXY S10. Vanzari BUNE, Profit in CADERE

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane are vanzari bune, dar profitul companiei Samsung este in cadere libera, iata cat de dramatica a ajuns situatia.

Samsung GALAXY S10 profit

Samsung GALAXY S10. La cateva saptamani dupa ce s-au facut primele avertizari cu privire la problemele pe care compania Samsung le are, iata ca acum se confirma in mod oficial toate aceste informatii, iar pe bursa compania sufera. Anuntand noaptea trecuta rezultatele financiare pentru T1 2019, compania Samsung a anuntat ca Samsung GALAXY S10 a inregistrat vanzari foarte bune, dar profitul companiei tot este in cadere libera.

Samsung GALAXY S10. Conform rezultatelor financiare anuntate noaptea trecuta de catre coreeni, profitul a scazut cu 60% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, de la 13.4 miliarde de dolari la 5.3 miliarde de dolari. Samsung a spus ca a vandut 78 de milioane de telefoane in T1 2019, cu Samsung GALAXY S10 avand vanzari foarte bune, dar chiar si asa profitul nu a putut fi tinut la aceeasi valoare ca anul trecut, problemele din alte divizii contribuind la asta.

Samsung GALAXY S10. Vanzari BUNE, Profit in CADERE

Samsung GALAXY S10. Principala problema cu scaderea profitului companiei coreene are la baza faptul ca a scazut substantial cererea pentru chip-uri de memorie dedicate produselor electronice, de aici coreenii castigand foart emulti bani. Samsung GALAXY S10 nu a putut compensa prin vanzari nici scaderea substantiala in cererea pentru ecrane de la compania Samsung, in special de la Apple, care a vandut mai putine telefoane iPhone decat spera.

Samsung Electronics posted KRW 52.4 trillion in consolidated quarterly revenue and KRW 6.2 trillion in quarterly operating profit. First quarter earnings were weighed down by the weakness in memory chips and displays, although the newly launched Galaxy S10 smartphone logged solid sales. For the second half of 2019, the Company expects memory chip demand for high-density products to increase, but uncertainties in the external environment will persist. A further recovery is seen for the Display Business as demand for flexible screens is set to rise on new smartphone launches.

Samsung GALAXY S10. Asteptarile privind aceasta noua serie de telefoane par sa se indeplineasca, insa din pacate, asta nu prea ajuta compania coreeana sa isi mentina incasarile si profitul la nivelurile inregistrate in cursul anului trecut. Pentru urmatoarele trimestre fiscale, Samsung se asteapta sa creasca cererea atat pentru chip-uri de memorie dedicate PC/smartphone-urilor, dar si cea pentru ecrane, in timp ce Samsung GALAXY S10 are estimate vanzari in continua crestere.

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telfeoane mobile a reusit sa depaseasca seria anterioara in vanzari multumita versiunii E, mai ieftine, insa diferentele nu sunt chiar atat de mari precum se asteptau unii dintre analisti.