iPhone 12: Prezentare VIDEO cu PRIMA Macheta a Telefonului

iPhone 12 este pregatit pentru lansare in 2020 de catre compania Apple, insa iata ca astazi avem parte de o prima prezentare a unei machete pentru viitorul model de smartphone dezvoltat in Cupertino.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iPhone 12 urmeaza sa arate extrem de similar cu iPhone 11, cei de la Apple parand sa recicleze actualul design inclusiv pentru 2020, chiar si in ceea ce priveste camera tripla.

iPhone 12 comparat iPhone 11 Pro Max

In baza infomatiilor furnizate de catre cei care au obtinut aceasta macheta pentru iPhone 12 Pro Max, din cate se pare, telefonul are dimensiuni apropiate de cele ale iPhone 11 Pro, cu butoanele pozitionate usor mai us.

Interesant este ca marginile carcasei iPhone 12 Pro urmeaz asa fie patrate, nu rotunde, asa cum am avut la iPhone 4 – iPhone 5S, ceea ce ar fi o schimbare destul de interesanta, si asteptata de foarte multa lume.

iPhone 12 carcasa

Avand in vedere ca deocamdata vedem o macheta facuta in baza unei schite pentru un prototip al iPhone 12 Pro, ramane de vazut cat din ceea ce vedem in acest moment se va dovedi a fia devarat in final.