Huawei P50 Pro: Lansarea ar fi Amanata Surprinzator de Mult

Huawei P50 Pro iunie

Huawei P50 Pro, noul model de telefon pe care compania Huawei vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, este in proces de dezvoltare in acest moment, si este pregatit pentru a fi lansat in mod oficial. Desi foarte multa lume astepta lansarea Huawei P50 Pro in cursul lunii aprilie, sau in luna mai, in realitate este de asteptat ca Huawei P50 Pro sa fie lansat mult mai tarziu decat atat, poate chiar undeva prin luna iunie, abia, destul de tarziu.

Huawei P50 Pro lansat in luna iunie ar fi o surpriza extrem de mare, insa ea ar avea la baza faptul ca exista probleme in ceea ce priveste folosirea procesoarelor si a altor componente importante. Este arhicunoscut faptul ca in SUA au fost impuse sanctiuni serioase impotriva celor de la Huawei, iar din aceasta cauza Huawei P50 Pro a fost deja amanat pentru lansare, si aceasta amanare ar putea fi extinsa chiar dincolo de luna mai, din pacate pentru clienti.

Huawei P50 Pro: Lansarea ar fi Amanata Surprinzator de Mult

Huawei P50 Pro era anuntat, conform celor mai recente zvonuri, ca fiind pregatit pentru lansare undeva pe la jumatatea lunii mai, insa se pare ca data nu e tocmai realista. Desi Harmony OS va fi lansat undeva pe la finalul lunii aprilie pentru utilizatorii de telefoane din toata lumea, in cazul Huawei P50 Pro lucrurile ar fi cu mult diferite, si lansarea ar fi asteptata undeva prin luna iunie, dar telefonul ar urma sa vina cu acest sistem de operare nou.

Huawei P50 Pro va veni si cu alte schimbari majore pentru clientii din toata lumea, iar aici ne referim la un nou procesor, un nou ecran, o baterie mai mare, mai multa memorie RAM, si nu doar atat. Huawei P50 Pro ar trebui sa aiba un pret de vanzare mult mai mare decat cel pe care-l anticipa foarte multa lume, iar asta din cauza schimarilor majore care urmeaza sa fie oferite, insa cu cat se vor schimba in final preturile, nu se stie inca.

Huawei P50 Pro va fi prezentat in cadrul unei conferinte, online, cel mai probabil, iar asta pentru ca inclusiv in cazul unei prezentari in mai, sau iunie, o conferinta cu prezenta fizica e cam imposibila.